10.11.2015 16:23  Суворий 

Фінальний акорд


Немає сенсу писати незліченну кількість блогів і полоскати мозок дорослим творчим людям. Кожен сам собі господар, але кілька прохань все ж думаю можна озвучити. А раптом щось протиснеться через туман праведного гніву тотальною несправедливістю, яка чиниться довкола, і заступає Вам очі.

Проект не ставить на меті утискати можливість критикувати твори один одного. Але велике прохання взяти до уваги, що інтернет-дискусія потребує додаткового контролю, бо сама реальність, в якій вона відбувається, специфічна і завжди впреться в Ваші об’єктивні можливості «відгавкуватися»: годинами, днями, роками. І більше нічим… Іншими словами: переможе не той, хто розумніший чи переконливіший, а хто здатен банально «відгавкуватися» якомога довше. Нерідко в цих бійках навіть кількість інтернет-горлянок не є визначальною і Ви це знаєте.

Ті, хто необачно втягнулись в тривалі, в`ялі конфлікти, повинні взяти себе в руки, а не займатися «мазохізмом» щовечора студіюючи (не рідко в обхід чорних списків) переписки опонента в пошуках якогось лайна про себе. Заспокойтесь і буря вщухне. Не перетворюйтесь в ображеного троля і не підкормлюйте інших тролів своєю неврівноваженістю.

Використовуйте хороші приклади для побудови діалогівдотримуйтесь правил спілкування та публікування. Критика – це відповідальність, а не можливість вилаятись на славу чи познущатись з людини, яка не розділяє Ваші цінності або має на один диплом в шухляді менше.

Якщо Вас втомила атмосфера сайту, інтерфейс, бездарні чи надто нахабні автори та редактор, всезагальна та всеоб`ємлюча невдячність, майте мужність піти і ніколи назад не повертатись, якщо Ваше майбутнє не змусить з часом переоцінити минуле.

Просто поважайте інших (усіх без виключення) і Ваш голос почують.

На цьому все... Трям...

Додати коментар
 27.11.2015 00:27  Марієчка Коваль => Каранда Галина 

Та я згрібаю, але діалектні. Вчу їх, ну просто як англійську мову.

 26.11.2015 01:28  Каранда Галина => Марієчка Коваль 

збирай. давно словників ми тут не укладали)

 26.11.2015 01:25  Марієчка Коваль => Каранда Галина 

одногрупниця із Чернігівської обл. ну ви там поруч, тому я подумала. Стибрили :) Якось треба буде позбирати ці всі словечка в купу.

 26.11.2015 01:11  Каранда Галина => Марієчка Коваль 

іще одна?:) не знаю, я наче в Сашка стибрила це...

 26.11.2015 01:10  Марієчка Коваль => Каранда Галина 

опочки - а так любить висловлюватися одна моя знайома :)

 10.11.2015 23:59  Каранда Галина => Суворий 

А я справді лише про мультик. До речі, в реалі багато людей перші вітаються зі мною словом трям))) якесь воно мені дуже позитивне...

 10.11.2015 23:15  Суворий => Каранда Галина 

це обіцяний акорд... всього лише

 10.11.2015 21:24  Каранда Галина => Суворий 

Опочки... Трям!))) це ж моя пісенька)))) і хоч в тілімілітрямдії всі ходять на головах, але то найкраща з усіх мультяшних країн... Чесно, я пам`ятаю своє дитяче розчарування, коли мені пояснили, що на хмарці не те що покататися, а й просто посидіти, ноги звісивши, не можна. ех))) раз ромашка, два ромашка...