09.10.2016 20:14  роман-мтт 

Зомбі-Україна: про альтернативну Україну


Зомбі-Україна

скачати аудіокнигу - https://www.ex.ua/101765838. ЧИТАТИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ОБОВ`ЯЗКОВО.

- - - - - 

По-перше, автор ніколи не бував у тих вигаданих ним країнах, областях, містах, містечках та селах, про які пише. Усі дійові особи та події – вигадані. Ні з ким з прототипів героїв автор не знайомий особисто. Отже усі збіги – то лише збіги, що виникли випадково в хворобливій уяві автора, і ніхто не має тут обіжатися.

По-друге, в книжці є матюки, сцени откровєнної жорстокості, сцени куріння і пиятики, а також зображення процесів прийняття різних речовин, що міняють людям свідомість.

Тому цю книгу заборонено читати: вагітним дівчатам та молодицям, дітям до 18 років, деяким дітям до 40 років, усім впєчатлітєльним, вегетаріанцям, набожним і богобоязненим людям, пенсіонерам з нестійкою психікою та в Расії.

І ще одне. Книгу писано запорозьким діалектом нашої рідної солов’їної. Також використані унікальні слова з Миколаївщини, Херсонщини, Одещини, Дніпровської області та Полтавської землі, де автор часто бував останні два роки. Хто хоче перевірити, будь ласка, на машину – і вперед по селах. Як хто скаже, шо то все писано на суржику, то нехай йому Бог Наш - Отець допомагає, Син Його - Пророк Наш Тарас захищає, і Мати Наша - Земля через силу носить.

Приємного вам прослуховування.

Додати коментар