03.05.2018 16:26  роман-мтт 

Український кібер-панк


Я зараз "під кібер-панком" ходжу, українським кібер-панком. Прочитав "Цифрові дощі часу" Олени Красносельської, "Коріння Всесвіту" Олексія Деканя, дочитую "Перших українських роботів" Олега Шинкаренка.
Всі три книги дуже різнопланові.
"Цифрові дощі" - це з одного боку бомба, а з іншого - є багато моментів, які заслуговують на критику. Читати - цікаво було, але -важко, бо теоретична база не для таких книг. Взагалі спроба автора уявити час, як щось реальне, існуюче у просторі, щоб і інші могли уявити - дуже вдала.
"Коріння Всесвіту" - дуже незвичний твір для мене, філофська фантастика, реальна космоопера. Стиль автора і легкість сприйняття тексту - на високому рівні. Тут є все.
"рОоботи" Шинкаренка - легкий для сприйняття, наповнений іронією твір. Автор відв`язався "на всю катушку" - наша технологічна відсталість показана дуже весело і непримушено. Є над чим поміркувати.

Додати коментар
 05.05.2018 08:50  роман-мтт => Тетяна Белімова 

Вітаю. Я по горору проект затіяв, підтягнув письменників і фанів. Маю вже 5 дописів величеньких, з них два інтерв`ю письменників в цьому стилі, три - рецензії на збірки.... ;) І ще плануємо зробити.
То з кібером доведеться почекати - фізично не встигну.

 04.05.2018 09:05  Тетяна Белімова => роман-мтт 

Треба готувати наукову статтю. Романе, прошу дуже, напишіть. Я допоможу з УДК й анотаціями, підготую до друку в "СіЧ"-і. Це важливе повідомлення для сучукрліт-знавства. Справді. Давайте розширений варіант) Це буде бімба)

 03.05.2018 16:30  Каранда Галина => роман-мтт 

{#} )