22.10.2009 20:36
-
1097
    
  6 | 6  
 © Володимир Пірнач

Ти забрала у мене все… все чим я жив до тебе, все чим цікавився і займався доки не з’явилась ти. Я перестав проводити вільний час у колі друзів і повністю віддав його тобі, тому що ти цього вимагаєш. Абсолютно весь свій час я присвятив тобі. Я засинаю і прокидаюсь з думкою про тебе. Ти даєш мені багато і зате вимагаєш свою ціну, ціну яку я слухняно сплачую. Цією ціною є все. Всі хто мене знав до тебе помітили, що я дуже змінився, я постійно думками біля тебе, де б я не знаходився, і з ким би не спілкувався. Ти перевернула мій власний маленький світ з ніг на голову, хоча для того, щоб його побудувати мені знадобилось багато років. Ти приємна, ти відкриваєш у мені нові сторони.  

Ти навчилась мною маніпулювати, і я, з кожним днем, стаю все більш залежним від тебе. Ти можеш просто мовчати, не казати ні слова, знаючи напевно, що завтра я буду поруч. Можеш відверто знищувати мене, але завтра я знову буду з тобою… знову, і знову, при будь-яких обставинах я повертаюсь до тебе. Я боюсь тебе втратити, хоч ти точно знаєш, що я тебе не люблю. Коли я з тобою то забуваю про все на світі. Забрала мене всього і повністю, а я не опирався тому і тепер цілком належу тобі, і я знаю точно, що без тебе не зможу ніяк… 

Вибач, ти у мене не перша, та певно і не остання, але я навіть не наважуюсь порівняти тебе з кимось із них, з тих, що були до тебе, вони навіть на один рівень з тобою не стануть! 

Я просто шаленію коли торкаюсь твого тіла. Твоя білосніжна шкіра просто вириває мене з колії цього життя, мої руки перестають бути підконтрольними моїй свідомості. Я знаю всі ерогенні зони на твоєму ніжному і біленькому тілі, і я точно знаю коли і в який момент мені податись до тої, яка вимагає моєї присутності. 

Ще з жодною я не був таким щирим і відвертим як з тобою, і ти це відчуваєш. Ти не схожа на інших, ти щиро посміхаєшся мені коли знаєш, що я йду до іншої, дивлячись на мене навіть із якимось заохоченням до цього, я думав таких нема… це навіть не вкладається у моїй, вже майже, пустій голові. Ти ідеальна… 

Часом я буваю грубий, але ти все ігноруєш і мило посміхаєшся мені. Деколи я буваю жорстокий з тобою, в пориві емоцій я можу навіть вдарити тебе, але ти знову будеш мовчати і посміхатись мені. Та і що ти можеш мені зробити? Ти ж просто моя клавіатура… 


Володимир Пірнач© 



Осінь 2008 рік (ред. 22.10.2009)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.05.2013 13:57  Наталія Сидорак => © 

Як ти все закрутив))))

 03.10.2012 12:14  Марієчка Коваль 

о я-я... читала про фетішизм... щось є в цьому). тільки одного ньансика не вистачає... жартую звичайно. не ображайтесь і т.д. мені схоже на лист-звернення не до клави конешно.

 21.05.2012 16:39  Каранда Галина => © 
 21.05.2012 16:36  Каранда Галина => © 
 21.05.2012 16:27  © ... => Каранда Галина 

Знайду, перечитаю.
:)

 21.05.2012 16:24  Каранда Галина => © 

) ну, думаю, сама по собі клавіатура Вам задоволення не дасть...))))))
у Саші Новікова багато подібних речей. з відгадками вкінці. прикольна штука. і В Чорновіл є...

 20.01.2011 12:26   

да. кінець був не очікуваним, але дуже прикольним) молодець)

 23.10.2009 11:32  © ... => Оксана Весна 

Дякую)

 22.10.2009 23:38  Оксана Весна => © 

класно...))))я до останнього рядка думала, що це все про дівчину...))))