27.03.2012 01:13
-
304
    
  6 | 7  
 © Піщук Катерина

Маразм самотності

(Наслідки медитації...)

Люблю ніч, тишу, хорошу музику, спокій, людей з якими є про що помовчати, дощ, який по краплині стікає по склі, гарячий, зелений чай в який можна погріти руки, коли нікого, абсолютно нікого, немає поруч.  

Дивитися на вогонь, запаливши ароматичну свічку. Слухати музику, мріяти або згадувати. Хочеться весь світ розцілувати. Переповнюють емоції: смуток, радість усе разом. Парадокс? Ні, це можливо, особливо для мене...  


Здається самотня, але нас багато. Так легко у такі хвилини писати, писати будь-що, дивитися як графіт олівця стирається на білому папері, а ти пишиш просто... байдуже що, бо тобі так хочеться... Ти не думаєш про щось далеке чи щось близьке... добре від того що маєш.  


Серце б`ється повільно, дихання рівне, за звичай, такого не помічаєш, але зараз... Такий момент коли тобі хочеться бути самій, в темноті, в тиші, сидіти на підлозі і дивитися на запалену свічку, мозок відключається і ти не вдумуєшся в музику, яка грає, ти просто пропускаєш її, ні не вухами... серцем, "м`язистим органом", який стільки всього відчуває.  


Свічка догорає, треба вмикати світло, але ти ще на мить закриваєш очі, щоб повернути ті відчуття... щастя, спокою, самотності, яка дає набагато більше ніж ти думаєш. 


Музика... - це все, розслаблює, надає відчуття легітації, у тебе виростають крила і ти летиш у свої мрії чи спогади. А потім реальність... не така як раніше, починаєш цінувати життя і те що маєш.  

Закінчується мелодія і ти навіть не помічаєш як списала цілий листок... А потім набираєш усе в контакті... не для того, щоб хтось читав і залишав свої коментарі... ні, він не зрозуміє..., а з надією, що хоч на секундочку повернеш ті відчуття... 


Закінчується музика... закінчується папір..., а тобі приємно дивитися як стирається графіт... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.03.2012 23:16  © ... => Сашко Новік 

щоб до практичних готуватись))

 27.03.2012 19:40  Сашко Новік 

так а навіщо світло вмикати, можна ж наступну запалити

 27.03.2012 11:56  © ... 

цікаве зауваження), врахую в подальшій діяльності. дякую)

 27.03.2012 10:36  Володимир Пірнач => © 

Катя, у вас гарний хід думок і мені сподобався текст, але у мене є одне питання, навіть побажання:
може не треба стільки трьох крапок?
Я розумію, що важко показати паузу, щоб як слід переварити слова, але їх (трьох крапок) справді багато.
Хоча Бродський у якомусь інтерв"ю сказав: "Дайте мені розділовий знак, який справді покаже паузу і тоді я заспокоюсь".
Плюсую)