31.03.2012 19:33
-
254
    
  2 | 3  
 © Недрукована

МИ

Ми намальовані у зошиті в клітинку і розділені безмежною кількістю точок на дюйм. 


Ми розчавлені під ногами обуреного натовпу на одному з мітингів на Банковій. 


Ми розбещені поведінкою хворого суспільства і приручені кимось, хто не хоче за нас відповідати. 


Ми розведені різними сторонами одного мосту і поділені, як у рекламі на «до» і «після». 


Ми розвернуті на 180 градусів і налаштовані мужньо досягати чужих цілей. 


Ми розмиваємося від дощу і стікаємося чорними краплями по холсті. 


Ми розминаємося в часі і просторі з людьми, яких ми ніколи не побачимо. 


Наші долі розгорнуті на 17 сторінці і пропечатані штампом шкільної бібліотеки. 


Наші мрії необачно розвіяні на висоті 365 кілометрів над рівнем моря і спущені в унітаз, під обідком якого живуть зелені монстри. 


Наші душі роздягнені наголо, незважаючи на величезну кількість магазинів одягу з Англії. 


Наші очі розплющені якомога ширше, щоб ми точно не помічали своїх недоліків. 


Наші принципи розкручені дешевою рекламою в маршрутках і краденими статусами в контакті. 


Ми розмовляємо самі з собою, щоб дізнатися хто живе в нашому тілі, і не знаходячи відповіді, просто купуємо собі великий гамбургер і пляшку пива. 



м. Ужгород, Зима 2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.04.2012 12:20  Сашко Новік => Каранда Галина 

а може днів над рівнем моря)))

 01.04.2012 00:11  Володимир Пірнач => © 

Знімаю все що можна зняти перед цим текстом.
долі на сімнадцятій сторінці...
душі роздягнені наголо..
розкажіть звідки ви це берете, хочу теж

 01.04.2012 00:02  © ... => Каранда Галина 

Це просто цифра. Вона нізвідки...
Може й метрів) Тут вже як кому до космосу)))
Дякую за коментарі!))

 31.03.2012 21:41  Каранда Галина => © 

) то, мабуть, метрів має бути!) дуже сподобалося! такі ми і є...

 31.03.2012 21:24  Сашко Новік 

прикольно. сподобалась печатка на сторінці. а от висота над рівнем моря вже перебор. там максимум км15 а далі відкритий космос) ще принципи класні з пивом