31.03.2012 22:53
для всіх
726
    
  3 | 4  
 © Микола Щасливий

Результати конкурсу «Валентинки – 2012»

Звісно, що валентинки, подані до конкурсу, усі заслуговують найвищих похвал. Ми усіх авторів вітаємо з чудовими доробками та бажаємо такої ж неповторної любові, яку ви дарували в валентинкових поезіях. Але, на жаль, ми обіцяли вибрати два кращих твори, і ми змушені це зробити. Тому, увага, зустрічаємо переможців, ваших неповторних та закоханих поетів, котрі змогли вирвати перші місця та стати на п’єдестал ліричних героїв свята «День святого Валентина». Кращі наші поети, це Оля (з жіночою поетичною валентинкою - Чарунок) та Тарас Іванів (з чоловічою поетичною валентинкою - Привстали зорі - разом ми). Ваші твори кращі, тому усі овації для вас з щирими побажаннями любові. Але цей щасливий день, водночас не радує, як належить. На жаль, Тараса Іваніва вже немає з нами, лишилась тільки його неповторна поезія. А перемога в останньому для Тараса конкурсі ще раз підказує нам усім, що в серцях його слово лишилось і буде вічно нагадувати про цю дивовижну людину.


На знак визнання озвучених творів кращими добірками, як і обіцяли, вручаємо скромні призи – поповнення мобільного зв’язку на суми 50 грн (адміністрація впродовж доби зв’яжеться з Ольгою та родиною пана Тараса).


І ще раз повторимось, усі подані до конкурсу поетичні валентинки чудове надбання сучасної української літератури, і ми віримо, що вони ще не раз знадобляться для освідчення в коханні нашим сучасникам та нащадкам. Щасти вам, і любіть одне одного!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.08.2012 22:19  Каранда Галина => Суворий 

цікавить мотивація того,. хто тут двійку ставив....

 01.04.2012 11:38  Оля Стасюк => Тетяна Чорновіл 

Дякую....... Я теж вітаю Пана Тараса........ І щиро співчуваю......... В серцях вічно житимуть його 555 (таке ще й число...) чудових творів...

 01.04.2012 11:37  Оля Стасюк => © 

 01.04.2012 11:36  Оля Стасюк => Тетяна Белімова 

Дякую)....... Сумний конкурс......

 01.04.2012 11:34  Тетяна Чорновіл 

Олю! Від усієї душі вітаю з перемогою тебе і твою чарівну валентинку!!!
І Тараса вітаю! Співчуття сім"ї ще раз! (( Дуже шкода...

 01.04.2012 00:42  Тетяна Белімова 

Приєднуюсь до вітань! Хоча згодна із Наталею, ніби не зовсім на часі...
Олічка! Дуже рада! Перемога твоя заслужена! Хай щастить!

 01.04.2012 00:28  Каранда Галина 

справедливо...

 31.03.2012 22:57  Сашко Новік 

я знав що він переможе.
Олю вітаю з перемогою