12.04.2012 20:28
-
300
    
  3 | 3  
 © Тетяна Чорновіл

Все для виборця

Все для виборця

з рубрики / циклу «ПОЛІТИЧНЕ»

Хто там жалівся, що бідує

І в злиднях животіє хата?

Вас обігріє й нагодує

Набір продуктів кандидата!


Олійку, чай, цукерки, шпроти

Готові вам подарувати,

Від вас же тільки і роботи –

За той портрет голосувати,


Що вкладений в набір з любов’ю,

Щоб кандидата ви любили.

Беріть і їжте на здоров’я!

Вас, братці, дешево купили!


Старці ж і раді вже віддати

За їжу голоси безцінні,

Щоб у наборі проїдати

Майбутнє нашої країни!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.04.2012 23:15  Тетяна Белімова => Микола Щасливий 

Thank you )))))))

 12.04.2012 22:57  Микола Щасливий => Тетяна Белімова 

Зараз зробимо.

 12.04.2012 22:55  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Та воно вирвалось. Перепрошую... Це все Іздрик зі своїм Воцциком так діють...

 12.04.2012 22:54  Каранда Галина => Микола Щасливий 

цікаво... адресовано мені, а "Колю":) переадресую)

 12.04.2012 22:52  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Ну, таке, може, у після святковий період, коли пасок і крашанок наївся, кагором запричастився і душа просить чогось такого...
Ні, ну крім жартів! Колю! Спати лягати, чи Ви надрукуєте моє?

 12.04.2012 22:49  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

{#}

 12.04.2012 22:46  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Приєднуюсь! Для мене особливо актуально зі стрибками, ще б степ до того смайлика, і була б картинка маслом...

 12.04.2012 22:42  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

{#}{#}:))))))

 12.04.2012 22:40  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Для чого Вам це потрібно, Галю? Ви мене насторожуєте, Галю!

 12.04.2012 22:27  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

тільки після того, як отримаю повноцінну пародію на себе в публікації!)

 12.04.2012 22:20  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Звісно, характеризує: Ви - наша піонервожата, командир загону, який двійошників на лінійці проробляє, щоб про смерть ай-яй-яй - не писали! Про відстаючих дбає, підтягує. Хворих провідує...
Галю! Це все гумор! Напишіть і Ви про мене таке!

 12.04.2012 22:06  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

) а я подумала, що моє ставлення до Набокова якось мене характеризує:) та й думаю: а як саме?)

 12.04.2012 21:58  Лідія Яр 

Отож вони таке "прекрасне" життя народу і влаштували, щоб вони за кіло гречки продавались.

 12.04.2012 21:54  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Ваш діагноз тут не до чого! Тю, чого це Ви? Я кажу про розуміння діагнозу! Про межу між нормою і патологією. От Ви ж сказали, у всіх діагнози. У всіх, та не у всіх клінічні. От у чому штука. Про Набокова трохи є у новій рецензії, яку сподіваюсь скоро побачити, якщо Коля надрукує.

 12.04.2012 21:41  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

:))))))) " а вот с этого момента поподробней..." не зрозуміла зв"язку з моїм діагнозом і Набоковим)

 12.04.2012 21:38  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Нє, Галю! Усе мимо! Це захоплення, а не збочення. Недарма ж Ви "Лоліту" Набокова не взлюбили, от де діагноз... Діагноз - це ж як пісня, з якої ні словечка не викинеш!

 12.04.2012 21:30  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

)))) та я бачу, скільки праці у Вас на Порталі залягло!) а нав"язлива думка: " ну, що ж там на Порталі робиться зараз, поки мені так ніколи?" не турбує? а параноїдальних думок типу "Чого це Каранда не прокоментувала мою публікацію? Що не так?" теж немає? а не збочення після втомливого дня о пів на другу ночі тут сидіти?
Таню, це і є діагноз. а в мене ще й гостра форма...

 12.04.2012 21:23  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Галю! Ну Ви не справедливі! Я про гроші думаю! І навіть намагаюсь зашибнуть що небудь:) Це все не діагнози, діагнози дають за збочення, нав`язливі ідеї, параноїдальні думки і т.д.

 12.04.2012 21:20  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

так і так ясно: простаки, несповна розуму, ні щоб бабло зашибати - книженції почитують і віршики дурно пописують. Хто нас розумними назве?

 12.04.2012 21:19  Тетяна Белімова => © 

Це точно! Не дай, Боже! Я перша піду на барикади проти такого закону!

 12.04.2012 21:18  Тетяна Белімова => © 

Це ще нічого - яйцями кидатись - нормальна людська реакція, але про них же таке розповідають, що які там стільці...

 12.04.2012 21:17  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

цікаво було б свій почуть :) бо самому собі не виходить поставити...

 12.04.2012 21:16  © ... => Тетяна Белімова 

Такі (з діагнозами ) ще й депутатами стають! А тоді стільцями б"ються та яйцями кидаються у Верховній Раді! ((((

 12.04.2012 21:15  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

боюся, що нам теж хтось такі діагнози ставить...

 12.04.2012 21:13  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Ні, я просто психіатр-самоучка. Як подивишся інколи на деяких, так і думаєш, у цього такий діагноз, у того - такий... А куди хворим голосувати? Я лише з цієї точки зору...

 12.04.2012 21:11  © ... => Тетяна Белімова 

Воно все так! Багато думала над цим! Але хто буде робити відбір: кому голосувати, кому ні??? В нас якби так було, то навпаки сині тьоті Вєри дружними рядами ішли б на вибори, а ми були б не допущені! Та й довідок наштампували б запасних, щоб уся псіхушка проголосувала! :))))

 12.04.2012 21:10  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

і виконавці, і учасники цього дійства давали "обіцянки" за всіх родичів!)

 12.04.2012 21:08  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

:)))))) не демократ Ви, Таню, не демократ!))))
а хто роздаватиме право проголосувати?:)))) чи претенденти екзамен здаватимуть? на інтелект і совість?)

 12.04.2012 21:07  Тетяна Белімова => Каранда Галина 

Та ні, просто не достатньо "вмотивовані", бо якби була "правильна мотивація" знайшли б спосіб на результат вплинути...

 12.04.2012 21:04  Тетяна Белімова => © 

Ви знаєте, я думаю, те що у Давньому Римі не всі мали право голосувати - не позбавлене сенсу... Я раніше, коли ще ми дійсно могли голосувати, про це частенько думала. От, думала я, нічого не маю проти нашої двірничкі тьоті Вєри, перманентно синьої, але чи треба їй голосувати? І собі здоров`я зберегти краще, і країні від її не-голосу ніякого збитку...

 12.04.2012 21:01  Каранда Галина => © 

) а в нас на совість понадіялися!) певно, самі дуже совісні!)

 12.04.2012 21:00  © ... => Каранда Галина 

У нас було (розповідали, самій не доводилось) по іншому! Бажаючому давали бюлетень з проставленими галочками, а він мав винести надвір пустий, свій! За той пустий і отримував "подарунок"! :))))))

 12.04.2012 20:56  © ... => Тетяна Белімова 

Гасло те мені дуже подобається!!! :))))))))))))))))))))

 12.04.2012 20:54  Каранда Галина => © 

За Полтавщину підтверджую. В Лубнах складали списки пенсіонерів, і на призначений час люди приходили по такі пайки в спеціально створений пункт. Гроші там колосальні крутяться. Щодо мене - хай діляться. Наші пенсіонери не такі дурні, щоб купитися на це. В кабінку ж за ними ніхто не зайде.
Нам колись на минулих виборах у ВР давали по 300(!!!) грн за ОБІЦЯНКУ проголосувати за певну людину. Причому той, хто нам давав гроші, прекрасно знав, що ми однак проголосуємо по-своєму. На питання: "а якщо гроші візьму, а не проголосуємо" з усмішкою Відповіла: "ну, у вас же совість є..."
Совість наче є. за того депутата не голосувала. і не соромно.

 12.04.2012 20:53  Тетяна Белімова 

Таню! Немає слів! Ви ж пам`ятаєте, як у нас бабульки за Черновецького... Все та ж гречка й шпроти. Навіть гасло таке молодь кинула: "Відбери у бабульки паспорт! Не дай проголосувати за гречку!". Ви все правильно підмітили у посткоментарі: голодним немає діла до "високих матерій"...

 12.04.2012 20:45  © ...