16.04.2012 21:43
-
209
    
  3 | 7  
 © Мадлінська

Помічайте такі моменти...

А ви ніколи не звертали уваги на такі речі?.. 

Знаєте, давно помічала цікаві особливості у своєму житті, у життєвих обставинах, у вчинках оточуючих людей і, особливо, у своїх діях.  

Неприємно, наприклад, коли співчувають – це принижує. Огидно, коли нахвалюють, особливо ті, хто мало тебе знає – це збільшує твою нікчемність.  

Незручно дивитися в очі тому, хто подобається, хоч жоден не відводить погляду. І дивно, коли розумієш, що ви обидва закохалися в першу ж зустріч.  

Іноді сумно не через самотність, а просто тому, що немає цікавої справи. А книги, що є вдома, набагато цікавіші за ті, якими нас мучили у школі. І сучасні фільми зі спец ефектами набагато гірші за чорно-білі з Мерлін Монро і Чарлі Чапліним.  

А дощ і справді радує, бо тільки під час дощу не чути вихлопів автомобілів.  

І тепер не ігноруєш порад батьків, бо вони й справді знають життя краще за тебе, жовторотик!  

Жаль, що друзі залишають нас. Та в них тепер свої дороги.  

І ще багато можу навести прикладів, та ви й самі не раз, упевнена, помічали подібні цікавинки. Слідкуйте пильно за своїм життям – воно яскравіше, аніж вам здавалося раніше! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.04.2012 18:40  Автор Невідомий 

На жаль, це життя, і нічого з цим не поробиш. Було б надто не ввічливо, якби всі наші бажання здійснювалися - в інших є свої бажання...
"Чапліном".))
Дуже непогано.

 17.04.2012 10:40  Володимир Пірнач => © 

Досить цікаво, хоча є над чим працювати.
Про друзів наприклад: таке враження що вони залишають цей світ, а потім пояснення - у них тепер свої дороги.

 17.04.2012 09:00  Сашко Новік 

Часто помічаю коли незнайомі люди намагаються щось зробити непомітно. А ще в перехожих риси якихось відомих людей. Якось в шашличці біля Магелану Ніколаса Кейджа бачив =)