10.11.2009 17:32
-
4213
    
  1 | 1  
 © Микола Щасливий

V конкурс «Вірш про листопад». Результати конкурсу «Вірш про жовтень».

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня, читачі і дописувачі літературного порталу «Проба пера». 

Ось і настав момент оголошення результатів конкурсу «Вірш про жовтень». Нажаль, в жовтневому змаганні брало участь не багато авторів, і ми маємо тільки 7 творів на розгляд від 5 дописувачів. Але це вже більше, у вересні було всього 4 таких номінанти. Дуже надіємося, що ця кількість буде збільшуватися, в якійсь шаленій геометричній прогресії. А поки насолоджуємося цими сімома творами, котрі дійсно заслуговують уваги. І перш ніж оголосити результати, хочеться додати, що усі автори мають неабиякий хист і кожен жовтневий вірш дуже вдало описує місяць жовтень. 


І ось момент оголошення переможця. Б’є дріб, усі в напруженні чекають хто ж переміг і… найкращий твір жовтневого конкурсу, це вірш «Дрібненьке листя, жовтим танцем…» від Олі Кузьмин з Івано-Франківська. Ми дуже раді Олиній перемозі та бажаємо їй усього найкращого в творчому і особистому житті та наступних переможних кроків по долі. Також вітаємо інших авторів, котрі вірили в свою перемогу, але не дістали перше місце. Усі твори гарні, але ми, нажаль, можемо вибрати лиш одну людину.  


А зараз кілька слів до наступного конкурсу «Вірш про листопад», котрий триває з 1 по 30 листопада включно. Критерії конкурсу незмінні, їх читаємо в попередніх публікаціях про підконкурси загального річного конкурсу «Місяць року». Тобто публікувати треба віршовані твори «про листопад» на українській мові, вони не мають ніде до цього публікуватися, бути унікальними, належати самим авторам і біля кожному твору додаємо помітку «Вірш про листопад». Чекаємо нові листопадові вірші. На сьогодні їх вже є кілька, тому вперед, поки не закінчився місяць. Переможець вибирається адміністрацією лише один. Голоси читачів, тобто рейтинг публікацій теж береться до уваги, тому голосуємо. Наразі, приз лишився незмінним і становить 50 грн. (поповнюється рахунок українського мобільного оператора переможця). 


Ще раз усіх вітаємо з закінченням конкурсу «Вірш про жовтень» і ще раз закликаємо до якомога більшої уваги до наших щомісячних літературних змагань та загалом до літератури. Ми будемо дуже вдячні, якщо кожен займеться агітацією до творчості своїх друзів. Тому обов’язково розкажіть про літпортал «Проба Пера» та його конкурси усім своїм знайомим, адже чим нас буде більше, тим буде цікавіше. Літпортал завжди радий новим авторам і новим читачам. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.12.2009 01:55  © ... 

Конкурс листопада завершився, можна починати публікувати твори на тему "Вірш про грудень". Критерії нового конкурсу незмінні, читаємо їх у цій же публікації.
Оголошення переможців відбудеться після 5 грудня. До 5 числа кожен має можливість проголосувати за твори, чим допоможе адміністрації вибрати кращий вірш.

 30.11.2009 01:39  © ... 

Увага, сьогодні закінчується конкурс "Вірш про листопад", завтра вступає в дію конкурс "Вірш про грудень". Усі бажаючі прийняти участь в листопадовому змаганні, мають встигнути ще сьогодні опублікувати твір про листопад.