08.05.2012 15:48
-
349
    
  3 | 5  
 © Недрукована

Гарна спроба

Гарна була спроба...

Якось легко і не вимушено дивилась вона на мене зі свого фото на авці.

Гарненька білявка, манлива посмішка, чорні очі. Я швидко передивився всі записи на її сторінці, побував в гостях у її друзів, навіть у друзів їх друзів.

-         Привіт! Давай знайомитись!

-         Привіт! Давай :)

-         Чим зайймаєшся? Які плани на життя?

-         Та так...  Особливих планів немає... Просто хочу завоювати світ! От, шукаю спільників :)

-         Серйозно? Давай разом!

-         ...ммм... Добре, але чур, я Капітан!

Потім були довгі телефонні розмови по вечорах, її дзвінкий сміх у слухавці і відчуття ніби ми все життя були знайомі.

Нарешті зустріч! Я готувався до неї, марив нею, складав список запитань. А вона прийшла така легенька, весь час жартувала і якось незграбно пила колу великими ковтками.

Ми знову розмовляли про все на світі, мандруючи по безлюдним вуличкам нічного міста. Вона говорила, що любить молочний шоколад без горішків і смс-ки наніч. Мені раптом захотілось подарувати їй квіти. Вона казала, що любить ромашки...

Наступні три дні я міг думати лише про неї. Я шукав їй виправдань коли вона не відписувала на смс-ки, не відповідала на дзвінки. Може зайнята справами, або не чує дзвінка? Знак питання у моїй голові заважав мені спокійно жити: істи, спати, працювати.

„У вас нове повідомлення” прокричав мій монітор. Від Неї. Мені чомусь дуже захотілося коли. Напій сильно пінився і вибухав у моїх руках коли я відкручував кришочку. Не треба було так бігти з магазину. Я намагався робити великі ковтки.

-         „Ти класний, але я не відчула хімії між нами у першу зустріч. Вибач.”

В принципі досить чесно. Шкода тільки, що не особисто, а так... е-мейлом. Хоча? Щоб це змінило?

            Стало легше. Мій знак питання задоволився 13 словами. Я спокійно зробив ще кілька ковтків коли і дістав з-під письмового стола загублену кришочку. О, знов якась акція! „Спробуй ще!” викрикувала маленька червона потворка.

            Ок! Чому ж не спробувати?

„Пошук”, „Дівчина”, „23-26” ENTER...



Ужгород, 08.05.12

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.07.2012 17:48  © ... => Оля Стасюк 

=)) Пасіб))

 12.07.2012 17:33  Оля Стасюк 

Прикольно)

 09.05.2012 12:58  © ... => Тетяна Чорновіл 

Так і є!))

 09.05.2012 10:01  Тетяна Чорновіл => © 

Цікаво! Сподобався кінець! Мабуть і справді треба легко підходити до викрутасів життя. І не боятися робити спроби... :)))

 08.05.2012 22:53  © ... => Володимир Пірнач 

Принял, понял, поехал!)))

 08.05.2012 22:39  Володимир Пірнач => © 

Цікаво,
Знаєш, зайшло настільки легко, як суботній вранішній сидр. :)
кінець веселий, пропоную спробувати прозу в більш недосказаному варіанті) трошки більше таємниці, додай трошки аналогій, заінтригуй.
А як на первачок, то кульно, продовжуй :)

 08.05.2012 16:00  © ... => Тетяна Белімова 

Спасибі!
Та я тільки пробую прозу. Самій поки що не подобається, ось цікаво що люди скажуть))

 08.05.2012 15:59  © ... => Каранда Галина 

так)) ця ава галасу наробила!))
Дяк!))

 08.05.2012 15:53  Каранда Галина => © 

:) спробуй ще раз.... і так по колу:) сподобалося. :))) при прочитанні другого речення згадала Вашу першу аву на Порталі! {#}

 08.05.2012 15:52  Тетяна Белімова 

Дуже сподобалось! У Вас гарно виходить! Захотілось навіть продовження, хоча зрозуміло, що продовжень не буває.