17.05.2012 14:03
-
227
    
  2 | 2  
 © Наталія Українська

Наступна історія знайома, мені здається, майже, кожній дівчині, хоча хлопці теж могли стикатись з подібними ситуаціями. Звичайно, це буде історія, ви запитаєте, вигадана? Скоріше всього ні. З власного досвіду? То скоріше всього "так" ніж "ні", але персоніфікована, для красності розповіді. Отже, зробіть висновки, або не робіть таких же помилок у майбутньому!

Буває так, що йдеш магазинами, і ось, ти побачила ту річ, про яку мріяла усе своє життя, вона ідеальна - фасон, колір, тканина.. Але, нажаль, зараз, в цей момент ти не маєш можливості її придбати. Очі палають від захоплення нею, і ти говориш собі: "вона буде моя, обов`язково!"

Ти точно знаєш, що дотримаєшся слова, даного собі. Іноді приходиш подивитись, чи, бува, не забрав уже хтось.. І одразу ж заспокоюєшся, на місці!

Збираєш гроші, думаєш тільки про неї, уявляєш як ти ефектно виглядатимеш в певній ситуації..

І ось, настав той момент, коли ти КУПУЄШ свою мрію! Так, купуєш... Можливо, маленьку, але ж мрій багато, і всі вони мають здійснюватись!

Проходить день, два, тиждень, і ти починаєш розуміти, що це не те! Абсолютно не те до чого ти так довго йшла! Ця річ абсолютно не варта тих зусиль, що ти доклала, тієї тяжкої праці... Розчарування!..

Розчарування, найскладніше почуття у нашому житті! Розчарування виграє у нерозділеного кохання, злості, інших високих почуттів, адже їх всіх можна пережити, замінити іншими, але розчарування не приховаєш ніяк..

Ось так може трапитись з кожним, це може бути не тільки із річчю, адже ця історія-приклад, у розчарування можливі наслідки й сумніші..

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.05.2012 14:48  Деркач Олександр => © 

Цікаво про розчарування

 17.05.2012 14:45  Каранда Галина 

) так і є:)