01.06.2012 20:45
для всіх
219
    
  7 | 7  
 © Оля Стасюк

Тема дня

Тема дня

з рубрики / циклу «Присвячене порталу і портальцям»

День.... Хворію.... Всі в школі і на роботі..... Нудно до болю.... Інтернет набрид....

Ну, думаю, на портал взагалі не слід заходити - нема ж нікого. Таки є!!!!! Це ж наша люба Пані Тетяна не перестає творити і обговорювати творіння! Розкаже про себе багато, поділиться останніми цікавинками, разом посміється і посумує....

А все-таки меланхолії в неї видаються найкраще.

Як тільки я прийшла на портал, саме вона познайомилася зі мною найперше. Першим був саме її коментар "Гарний серпанок... :))" в моїй першій публікації про ніч. Про ніч, про яку сама поетеса стільки написала! Оті смайлики недарма приглянулися мені одразу. Тоді, коли ще не було ні Пані Галини, ні Сашка з Лубнів, ні Пані Наталі, зате був Пан Тарас(світла йому пам"ять), Пані Тетяна стала мені поетичною мамою цієї маленької сім"ї.

А потім був запаморочливий рік (так, вже скоро рік яке я на порталі) у компанії добрих людей, незамінними сеоред яких були всі, але Пані Тетяна особливо. Зізнаюся - в кожній публікації чекала неодмінно саме її голосу, чогось бульшого за буденні коментарі - і в бесідку заходила Пані Тетяна, і портал наповнювався сонцем. Чи не так?

Отож вітаю дорогу і вже рідну іменинницю! Свято є свято, хоч душа вічно молода, особливо в поетеси. Бажаю невичерпного нестандартного мислення, вічної творчості і щастя!

Маленька.... просто маленька

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.06.2012 19:50  Сашко Новік 

приєднуюсь))) вітаю

 02.06.2012 19:57  © ... => Каранда Галина 

дякую)

 02.06.2012 19:57  © ... => Тетяна Чорновіл 

спасибі))))

 02.06.2012 19:57  © ... => Тетяна Чорновіл 

прошу)

 01.06.2012 22:36  Каранда Галина => © 

Умничка! все правильно сказала!)

 01.06.2012 21:00  Тетяна Чорновіл => © 

Так! Олю! Вціди собі з піввідерця!!! Пригощайся!!!

 01.06.2012 20:58  Тетяна Чорновіл => © 

Олюшко! Зворушена, вражена такими щирими теплими рядками! Справді рідними відгуками! Надзвичайно вдячна за кожне слово! Спасибі!!!