09.06.2012 00:53
-
264
    
  5 | 5  
 © Ковалик Валентина

Занадто солодкий

Хочеться так прямо і сказати, в обличчя, без лишнього пафосу чи емоцій: "Забагато романтики, хлопче!"


В твоїй голові ще не заросло розумними думками, а ти на повну розважаєшся черговими романами та коханнями на день, тиждень, або на місяць (це вже, якщо пощастить). Зловивши собі рибку, бавишся. Щиро, від душі. Робиш ти це гарно, та дещо сопливо. "Цвєточкі, канфєткі, бантікі" і все таке... Занадто. Забагато.


Дами твого відданого серця мліють та падають, спостерігаючи за твоїми джентельментськими подвигами, зачаровуються стилем твого одягу та й життя загалом. Занадто ж ти солодкий. А більшості це й подобається. Непогано ж мати біля себе таку "лялю", яка ще й за руку тебе триматиме, а при першій ж потребі поцілує, або затягне в ліжко. 


Ну це ж таке... Гарне, молоде, ВІРНЕ кохання.. Ха-ха! Таке вірне, як сусідська собака (через кожні три місяці собаченят приводить від різних кавалерів).




Занадто твоєї романтики, хлопче.


І останнє.


Як цілуватимеш свою нову жертву, хоча б очі вже не закривай. Забагато ніжності, як для n-пасії.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.06.2013 13:53  Наталія Сидорак => © 

Актуально. Плюсую без коментарів по темі...

 24.06.2012 04:37  © ... => Арсеній Троян 

Так я і не сперечаюсь з тим, що це так званий "щоденниковий" стиль.=)
А пишу я про те, чого вимагає те, що всередині. "На вимогу" не звикла писати).
Конкретики, як такої, тут теж немає.
Хоча за критику вдячна.=) Скільки людей - стільки і думок. І в кожного своя правда.

 21.06.2012 00:58  Арсеній Троян 

На жаль, звичайна субмлімація. Забагато прямолінійного, майже щоденникового тексту, без художнього узагальнення. Скажу інакше - намагайтесь не писати про щось чи про когось конкретно, шукайте схожі мотиви і образи, які траплялись Вам у вашому житті, літературі, кіно

 10.06.2012 04:45  © ... => Володимир Пірнач 

згодна. хлопець чи чоловік має бути не "лялькою", з якою приємно бути ...ну чи гратись, а тією людиною, з якою ти відчуватимеш себе надійно та в безпеці.=)
дякую)

 09.06.2012 17:56  Володимир Пірнач => © 

Цікаво.
У мене своя позиція на це, не так давно в одному фільмі почув фразу, яка дуже сподобалась, щось типу: справжні чоловік має бути подібний на сантехніка.
щось є у цьому, щось справжнє, тваринне і все таке, ляльками бавитись не цікаво, як мінімум вони не дають можливості думати, бо і самі цим не займаються. Одним словом - м"ясо, це зовсім просто (-_-)
плюсую.