10.06.2012 00:00
для всіх
375
    
  5 | 6  
 © Віктор Насипаний

Красива, як лялька

Розумієте, я недавно в інтернеті познайомилась із двома іноземцями. І вирішила кардинально змінити своє життя. Коротше кажучи, це мій шанс. І я ні перед чим не зупинюся, щоби влаштувати своє особисте життя і стати щасливою. Я учора майже годину провела перед дзеркалом і зрозуміла, що без вашої допомоги не обійтись. Ні обличчя, ні фігура мене не задовольняють. Тому я вирішила. Будемо міняти все. Кардинально.

Лице хочу більш видовжене. Очі більш виразніші. Зморшки ось тут і тут прибираєм. Губи збільшуємо. Вуха теж, напевне, треба або ховати під зачіску, або щось робити. Бо надто відтопирені. Ніс теж трохи підкорегуємо. Хочу більш прямий, коротший. Я маю бути красива, як лялька. Ви мене розумієте. Підборіддя тут і тут збоку підтягуємо. Переходимо до грудей. Хочу, щоб у мене такі гарні були класні красиві груди. Бо взагалі не маю що показати. А груди мають бути моєю візитною карткою. А то хтось із них гляне на фото і скаже, що я груди вдома забула. Живіт і бедра теж корегуємо. Тут більше, тут лишаємо. А тут підтягуємо. Оці ребра, певно, заберем, щоби талія була більш виразніша. З ногами теж треба щось придумати, а то вони у мене трохи криві. Бажано їх видовжити, щоби я була візуально вищою. Ніби все.

Самій не віриться, що я можу бути такою красивою. Ну і нащо платити купу грошей. Бігати по косметологах і пластичних хірургах, якщо є комп’ютер. Ну що би я робила без фотошопа? Друкуєм!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.06.2012 00:50  Арсеній Троян 

Коротко і ясно. Хоча я очікував на вибуховішу кінцівку, та і десь я це вже чув, про фотошоп. Але талант явно прослідковується, пишіть далі)

 11.06.2012 20:32  Віктор Насипаний => Андрій Гагін 

Дякую п. Андрію!

 11.06.2012 19:56  Віктор Насипаний 

а тепер чомусь на прозу не тягне...

 11.06.2012 16:17  Каранда Галина => Віктор Насипаний 

Класно! не передбачила!)

 11.06.2012 00:44  Андрій Гагін => Віктор Насипаний 

Цікаво! Сподобалось!

 10.06.2012 09:23  Віктор Насипаний => Тетяна Чорновіл 

І не дуже затратно... :)

 10.06.2012 08:29  Тетяна Чорновіл => Віктор Насипаний 

{#}Актуально! :)))