11.06.2012 11:15
для всіх
394
    
  5 | 5  
 © Лідія Яр

Депресія

з рубрики / циклу «про життя»

І не пишеться й не читається, 

Обезкрилені мрії валяються.

Навіть час, не йде, спотикається, 

По кутках усіх безлад ховається.

Обезсилена, обезболена, 

Обездумлена, обезволена.

На душі пусто так, що аж протяги, 

А у серці моїм смутку потяги.

Розсміятися, чи розплакатись, 

Розкричатися, розбалакатись, 

Пробудити в собі, хоч агресію, 

Щоб здолати трикляту депресію.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.06.2020 14:58  Каранда Галина => © 

Пані Лідіє, агов... де Ви пропали?... повертайтеся!

 16.06.2012 22:58  Каранда Галина => © 

{#}я теж про ступу казала!)

  

Аватар, аватара, аватарка, ава, юзерпік, юзерпика (від англ. User picture — «зображення користувача») — невелике статичне або анімоване зображення (часто обмежене розміром в певне число пікселів і/або байтів), що використовується для персоналізації користувача будь-яких онлайн-сервісів (напр.,месенджерів, форумів, чатів,   порталів,   блогів,      соціальних мереж тощо). Аватар може бути як справжньою фотографією користувача, так і довільним зображенням. Мета використання аватара — відобразити будь-які специфічні риси характеру користувача і допомогти створити максимально правильне перше враження у співрозмовника.

  

Аватар є невід`ємною частиною будь-якої людини, хто спілкується на форумах. Аватар супроводжує всі відповіді користувача на тому чи іншому форумі, відображає індивідуальність особистості.

з вікіпедії, тому із ссилками вийшло, не знаю, як їх прибрати...

 16.06.2012 22:45  Тетяна Чорновіл => © 

При чому тут кава?????? Я АВУ Вашу вихваляю, ту що в ступі!!!! :))))))))))))))))) Як то кажуть, просто тащусь від неї!!!

 16.06.2012 22:39  © ... 

Уже у другому коментарі АВА, а не кава, Це у мене глюки, чи так писалося, Та ні , всі букви на місці.
Дякую

 16.06.2012 21:45  Тетяна Чорновіл => © 

Забула похвалити: класнюча АВА!!! :))))))))) Просто шик!

 13.06.2012 11:45  Деркач Олександр => © 

Обережно ступайте, не наступіть, може якась мрія, ще підніметься та й злетить

 11.06.2012 15:55  Каранда Галина => © 

слова існують. вірш гарний. а стан... треба просто пережити. буває у всіх... проходить... а взагалі - клин клином вишибають...

 11.06.2012 13:24  Тетяна Чорновіл => © 

Знайома ситуація! Вірш гарний, образний! :))

 10.06.2012 22:43  © ... 

Розумію, що таких слів, як  - обездумлена, обезволена, мабуть не існує, але іншими словами цей стан не передати.