06.07.2012 11:33
-
203
    
  7 | 7  
 © Каранда Галина

Характеристика

Характеристика Олександра Новікова

ЖАРТ

я не поет,
я звичайний наркозалежний,
я колюся словами по вені.
я не нюхаю коксу,
не бавлюсь грибами,
я кайфую можливістю донести зміст.
я сиджу не на голці,
а у ручки на капілярі,
і кубами ширяю вірші.
і щоразу на влучність фрази,
мій запалений мозок,
синтезує серотонін

Олександр Новіков.

                                Характеристика

 

    Новікова Олександра,

    Автора ЛітПорталу Проба Пера,

    1986 року народження

                                                                  

Олександр Новіков зареєструвався на Порталі 06 липня 2011 о 22:09, коли всі більш-менш здраві люди шукали свою квітку папороті по лісах поблизу водойм. Можливо, саме тут йому й вдалося її знайти, на відміну від інших, покусаних комарами , з попеченими жаринами підошвами і присмаленими кросівками претендентів. За рік перебування ТУТ зарекомендував себе прекрасним оригінальним автором із нестандартним мисленням і відмінним почуттям гумору. В коментарях проявляє неабиякі дипломатичні задатки і людяність. Щедрий, завжди готовий подарувати добре слово і бомбу в коментар. Його «фініш» сприймається колегами як найвища похвала і завжди з надією очікується іншими авторами. Відзначається креативністю і сміливістю, вміє переконувати і проявляє хороші організаторські здібності ( для прикладу можна навести 1-ше квітня на Порталі)

Вміє тримати слово, легко йде на контакт,  активний, має значні інтуїтивні здібності, що ні в кого не викликають сумніву:)


Характеристика видана для підняття тонусу:)  і щоб не розслаблявся!))


 Дата                      Підпис.



Саша! Вітаю з річницею перебування ТУТ! )))))) Натхнення тобі, хорошого настрою, справного компа і неглючного нету! ). І ще багато-багато років-віршів-хороших вражень ТУТ! )



Лубни, 06.07.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.07.2017 15:00  © ... => Сашко Новік 

{#}

 06.07.2013 22:16  Мар Мишка => Сашко Новік 

:) Сашко, вітання з річницею! Класний ювілей!

 06.07.2013 09:28  © ... => Сашко Новік 

Саша!)) публікацію не роблю, але - пам"ятаю і вітаю!) нехай та квітка папороті, яку ти знайшов 2 роки тому, не зів"яне попри всі вибрики погоди і зміни клімату! 

 

тобі дуже личить твоя ава... 

 07.07.2012 01:21  © ... => Деркач Олександр 

)))))) зберемося всі на 25-ти річчі Порталу!))як ветерани!)

 07.07.2012 01:15  © ... => Ірина Затинейко-Михалевич 

ну... похвала приторна тоді, коли вона брехлива чи нещира. а тут все чесно. я вже пройшла ТУТ через звинувачення в підлизуванні, але в мене в цьому плані чиста совість, тому не боюся. колись ця моя емоція вкупі з іншими, що наклалися на один момент часу, вилилася у "Шкідливі поради" і в "Правила поведінки на Порталі"  всі ж знають, що я ще той тройль, і, коли щось не так, я перша про це скажу, причому будь-кому. але якщо людина справді заслуговує на добре слово, то чому б його і не сказати?

 06.07.2012 23:58  Деркач Олександр => Сашко Новік 

Чудова нагода, класне привітання - приєднуюсь, довголіття в усіх смислах

 06.07.2012 18:24  Тетяна Белімова 

Приєднуюсь! Шукай! Дивуй! Пиши!

 06.07.2012 18:01  Чернуха Любов => © 

Після такого привітання, Олександр затримається на порталі, на пару десятиліть. Приєднуюсь!

 06.07.2012 17:54  © ... => Сашко Новік 

{#}{#}

 06.07.2012 17:10  Андрій Гагін => Сашко Новік 

Приєднуюсь до привітання!!! Ура!!! ))))

 06.07.2012 16:43  Оля Стасюк 

Молодці, Пані Галино!!!!!! Сашко - з ювілеєм!!

 06.07.2012 16:30  Ірина Затинейко-Михалевич 

Галина вміє влучно охарактеризувати - без зайвих емоцій, але і похвально і в міру - і не забагато. Вмієте, одним словом, хвалити без приторності! А Одександру всі слова Ваші пасують. думаю, Він такий і в житті!!!!

 06.07.2012 15:21  Сашко Новік 

Фініш. Коли реєструвався, ніколи б не подумав, що буде так. Дуже всім вдячний за бомбіческі привітання=)

 06.07.2012 12:02  Тетяна Чорновіл => Сашко Новік 

О! Цікаві пішли ювілеї!!! Саша, дозволь приєднатися до вітання! Бажаю тобі побути ТУТ ще хоч з моє, а то й бідьше на років... з десяток! :))) Успіхів тобі і натхнення, колего! :))