16.07.2012 03:58
-
197
    
  5 | 5  
 © Крісман Наталія

Купальські мотиви

Розкуйовджена

Мавка бігала

Поміж травами

І покосами.

Що їй зорями

Наворожено?

Жити славою

Чи йти босою

Поміж тернами

І яругами,

Ніжки білії

В кров роздряпати

І розтерзане

Надпотугами

Серце-лілію

Вбити ґратами.


Мавко-любонько,

Поміж зорями

Десь стежиночка

В`ється вужиком,

Ружі-губоньки

Надпрозорії

П`ють росиночки,

Плоть остуджують.


Мавко-сестронько,

Не губи себе

Полиновими

Снами згірклими.

Всесвіт вертиться,

Не зречись небес,

А оновлено

Сяй нам Зіркою!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.07.2012 21:27  © ... 

Моя Мавка ще чудовіша)))

 16.07.2012 21:25  Деркач Олександр => © 

Чудово

 16.07.2012 12:10  © ... 

Мабуть, не кожному дано осягнути цей вищий пілотаж, а тим більше - до нього сягнути самому...

 16.07.2012 12:00  © ... 

У кожному творі читач знаходить щось своє, так і має бути, а ось збагнути те, що в мить написання мав на увазі автор, можна лиш тоді, коли знаєш, чим "дихає" цей автор... я це мала на увазі...

 16.07.2012 11:30  © ... 

Приємно, коли ближньому приємно і ти до цього долучився!

 16.07.2012 09:52  © ... 

Якщо я пишу про реальність, в якій живу ( я багато років, не рахуючи політичних барикад, була адвокатом, який займався найжорсткішими кримінальними справами, це не лиш наші суди й міліціїя, це й перебування в тюремних казематах, дуже жорстокі правила життя, які часто на межі між життям і смертю) - вірші після пережитого мають іншу енергетику, аніж лірика, присвячена друзям чи коханим. Аби краще зрозуміти написане автором, треба хоч трішки знати його життя і душу...

 16.07.2012 09:30  © ... 

Ксеню, всі мої вірші - не просто підбір слів, які римуються деколи, ось і цього писалось конкретній людині, моїй подрузі, а у кожнім рядку закодовані лиш нам обом зрозумілі конкретні речі...Оскільки вона натура творча - художниця-поетка- вірш має іншу мелодику, аніж моя філософія чи патріотика, воно так само лине з душі...