17.07.2012 18:06
-
599
    
  4 | 7  
 © Кравцова Анна

Тополя

Стоять у полі над водою самотні тополі, 

Вони шепочуть між собою про козачу долю.

Одна схилилася тихенько до води святої,

Була вона старенькой ненькой тому козакові...

Згадала сина молодого, як поліг на полі,

Підхопив вітер тихі сльози старої тополі...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.07.2012 09:38  Деркач Олександр => Кравцова Анна 

Як стилізація - нормально...

 18.07.2012 11:55  Сашко Новік 

Гарна замальовка, все зрозуміло, сподобалось

 18.07.2012 10:37  Тетяна Чорновіл 

Приклад того, як автор необережним закидом в передогляді може нашкодити своїй публікації! :)))))

 18.07.2012 00:25  Крісман Наталія 

Ой у полі над водою дві сумні тополі,
Та й шепочуть між собою про козачу долю.
Одна хилиться тихенько до води святої -
Була ненькою старою тому козакові.
Інша віти опустила у журбі глибокій,
Чорний ворон сумно кряче в небі надвисокім.
Пригадала ненька сина, що поліг на полі,
Витирає вітер сльози старої тополі...
А мені, як варіант, так зазвучала Ваша тополя. Раджу повправлятися і послухати потім, що скажуть колеги по перу.

 18.07.2012 00:11  Крісман Наталія 

Оце прочитала Вашу, Анно, тополю і згадались мені мої перші проби пера, не було мені кому підказати, як писати так, аби потім не було соромно за жодне слово...понаписувала я з пів тисячі тих віршів, поки "не потрапила до рук" Поета з великої літери і він мені пальчиком показав на мої помилки. У ті часи не було інтернету, не було можливості послуговуватись порадами десятків більш досвідчених колег по перу. Вам більше повезло - у Вас така можливість є! То ж дослухайтесь, беріть, коли Вам дають, вправляйтеся, помиляйтеся - але не залишайтесь байдужими до порад, які Вам щиро пишуть такі ж, як і Ви, творчі душі, лиш можливо трохи більш досвідчені. Успіхів на ниві творчості, а найголовніше - у мистецтві бути Людиною!

 17.07.2012 22:57  Володимир Пірнач => Каранда Галина 

Ой, не перехваліть..

 17.07.2012 22:54  Володимир Пірнач => Кравцова Анна 

Три крапки це звісно чудово, але як на мене текст не закінчений, справді, ніби вирваний шматок. Досить розмито, загальними словами затерту тему.
Відчувається тяга до слова, але чесно кажучи є над чим працювати.
Пишіть, у вас все вийде, треба тільки трошки більше часу (це напевно називається досвідом). Талант це ж така штука.. 10 відсотків дару, 90 відсотків роботи.
Натхнення вам.

 17.07.2012 19:30  Оля Стасюк => Каранда Галина 

:))) мені сподобалося)

 17.07.2012 18:26  Каранда Галина 

а хіба тут важко зрозуміти емоції?:))))
а до кого звернення в передогляді? там окремо "читач" і окремо якийсь "ти"?))