18.07.2012 11:57
-
418
    
  4 | 4  
 © Тая

Доторкнутися до неба

На межі реального і фантастичного, білого та чорного, кохання та ненависті у мене зародилася  шалена думка. Я хочу навчитися літати… Напевно, це бажання не дивне, всі люди хоча б раз у житті мріяли здійнятися у небо. Але зараз, сьогодні, тепер це стало моєю нагальною потребою – літати! Чого б не спробувати? Це не можливо, я ж не птаха! А якщо повірити? Потрібно дуже хотіти! Я впевнена! Стаю на лезо життя і пробую уявити крила, білі, прозорі, але сильні. Спробувати? Так! Набираю повітря, затримую його і роблю помах руками-крильми. Тіло стає легким,  як думка, і ноги перестають відчувати землю, … я відриваюсь від неї. Мені навіть не дивно, я не встигаю це усвідомити. Ще один помах – і підіймаюсь вище дерев. Не хочу дивитися униз, бачу лише світло вгорі, відчуваю його тепло. А, може, таки глянути? Подивилась. Там темно, чорно та холодно…Ненависть, злоба, брехня… Чим вище підіймаюсь -  відтінки кольорів змінюються  і стають ніжними, світлими, прозорими.  Мені тут добре, гарно. Дихати  легко, повітря струменить крізь мене, я стаю Всесвітом, чи він у мені?

А що далі? Це ж все уява… Потрібно повертатися. Не хочу…Як далі жити? Все буде добре, я упевнена. Я ж таки змогла сьогодні доторкнутися до неба

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.07.2012 21:24  Сашко Новік 

гарно. на телефоні таким великим здалося. щодо снів. бува сниться що розгойдуюсь і стрибаю з гойдалки, ну і шлях вниз затягується. а пару раз снилось шо я муха, отоді такі фігури пілотажу вишивав))) так що літати можливо)

 19.07.2012 08:27  © ... => Деркач Олександр 

Дякую, Олександре!

 19.07.2012 08:25  Деркач Олександр => © 

Гарно, поетично

 18.07.2012 18:48  © ... => Володимир Пірнач 

Можливо, це й добре навчитися бачити сни "на замовлення") Але головне потім не переплутати сон з реальністю, бо можна таке втнути)))

 18.07.2012 16:41  © ... => Володимир Пірнач 

Щодо керування снами... Це як? Програмуєш, який сон хочеш побачити? Що з цього? (Це я серйозно запитую!)

 18.07.2012 12:20  © ... => Сашко Новік 

Прилітайте) поговоримо)

 18.07.2012 12:20  © ... => Володимир Пірнач 

Дякую) Може поділимося способами польоту?)))

 18.07.2012 12:19  Сашко Новік 

Мені з телефону важко, лишаю на час коли з компа, але польотом заінтригували

 18.07.2012 12:13  Володимир Пірнач => © 

Цікавий текст.
Я теж колись літав (це були не наркотики, чесслово).
Можу навіть поділитися способом :)