24.07.2012 11:29
-
279
    
  3 | 3  
 © Піщук Катерина

Не чекай дива

Не чекай дива… його не буде, просто хтось його відмінив. Хтось встав не з тієї ноги і натиснув «stop». Зараз усе залежить від тебе. Досить читати гороскопи, розкидати таро, досить вірити в везіння.


Мріяти корисно, але треба розуміти, що просто так ніяка мрія не стане реальністю, потрібно докласти зусиль, щоб плани реалізувалися. Хоча так хочеться закрити очі, уявити, що перед тобою стоїть філіжанка гарячого шоколаду і круасан, а сам ти знаходишся десь далеко від буденності, в місці, де ніхто не потурбує тебе, а потім відкрити очі і щоб усе так було, та, на жаль, не все так як хочеться. 


Мабуть, це на краще, варто лише на секунду уявити, що було б, якби ми і справді могли мати усе про що тільки подумаємо. По-перше, ніхто б цього не цінував, по-друге розпочався б хаос, адже не у всіх такі безневинні мрії про шоколад.


Якби не було приємно помріяти потрібно повертатися до реальності, однією мрією не проживеш, треба шукати шлях для її реалізації.


Не чекай дива, а то так і залишишся в стадії очікування.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.07.2012 22:12  Суворий 

Історія людства - суцільна боротьба з мріями один одного... Шоколадом ніхто не обмежується. Це правда...

 24.07.2012 11:47  Володимир Пірнач => © 

О да, не дай бог, щоб такому вивиху як я прибуло здійснення всіх бажань, я б розгулявся не тільки шоколадом :)