24.07.2012 16:14
-
258
    
  6 | 6  
 © Ірина Затинейко-Михалевич

Мить

Годі фантазувати… Годі… Ось стою – перед Тобою… Така, як є, як бачиш…!? А Бачиш? Чи і далі не очима дивишся на мене? Годі марити ночами про мою присутність... Та схаменися Ти!

Тільки не кажи нічого зайвого  каламбурного! Не заговорюй мить банальною привітністю, чи вишуканими цитатами  вкрадено-чужими. Вона ж бо така коротка.  Мить…  Все це  знаю наперед – нічим  Ти зараз вже не здивуєш.

Треба бодай встигнути хоча б ковтнути кавалок запаху «твогомого»,   видивитись безодню змучено-спустошених-сумних очей Твоїх, вицвілих од часу «без мене-одинокого». Треба встигнути набутись в новій ролі «неприступної», «чужої Тобі»… І як личить перехожим беземоційним людям, піти поспішно далі, не обертаючись… Не обертаючись?

Ниці хвилини відведені для випадкового зіткнення. Як розпорядитись ними, аби збагнути незбагненне? Я знаю – треба вимкнути слова… Особливо ті – заїжджені, протерті до дирявості, слова нестерпні… Тільки нам відомі! І пам`ять вимкнути…Обовязково її.

Мовчи! І плач – як істинний чоловік! Хоч захлеснися – тільки не промов, чого насправді зараз потребуєш. Аж черевики Твої, вилизані до блиску, намокріли від горохових сліз! Ох – яка розкішна мить: начинена стражденним оклично-запитальним мовчанням і чоловічими слізьми!

А мить… Це ж мить лише – пішла собі наздоганяти інших «недосяжних»….

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.07.2013 09:49  Олена Вишневська 

Дуже класно!
Емоції предали вдало - я прониклася Вашими почуттями :)

 25.07.2012 20:22  Сашко Новік 

класно, і все це в одну мить. сподобалось

 25.07.2012 20:08  Деркач Олександр => © 

Гарно і вдало найдені слова для такої ситуації

 24.07.2012 18:31  Крісман Наталія 

Яка бентежна мить, а може й безбережна,
а ще необережна, невловлена ніким...
У цю безумну мить чи щастя нам належить
без вигадок-обмежень? думки пливуть такі...

 24.07.2012 17:37  Володимир Пірнач => © 

Класно погралася з емоціями, мені сподобалось)
Як же ти його так довела до сліз? аж цікаво..
Плюсую.