29.07.2012 09:07
-
287
    
  5 | 5  
 © Саша

Пункт прокату

Пункт прокату частина друга

п`ятниця, 13-те

Цей твір є моїм продовженням однойменного оповідання Каранди Галини.

   Коли я прийшов до дому, вже був вечір. Кіт, якого я назвав Павлентієм, вже чекав. «Бідний котик, увесь день нічого не їв!», - подумав я. Впустив кота в хату і зачинив вхідні двері.

   Я довго думав про те, що сьогодні трапилося.

   Павлентій вже доїв рибку, яку я купив спеціально для нього. Кіт влігся на дивані поруч зі мною.

   Документи я й не чіпав, - завтра зранку на свіжу голову перегляну. Взяв ноутбук і сів за стіл. На зарплату консультанта я міг би купити й потужніший ноутбук, але навіщо? Мені й цього достатньо. Так, я сумував за роботою продавця. Але, можливо, коли працюватиму на науковців з їх дивною метою, отримуватиму більше… Зайшов в інтернет, ввів «зміна тіла» в пошукову систему. Я знайшов лише дурнувате відео і частини різних фентезі. Клікнувши на перше-ліпше посилання, потрапив на сайт фанів Гаррі Поттера. Почитавши трішки ,я зрозумів, що герої могли переходити в інше тіло лише на годину, причому їхній голос не змінювався.

   А, може, професори хотіли мене обдурити? Я зроблю їм рекламу на обмін тіл, а вони, змінивши одне-два слова, зроблять з неї рекламу чогось забороненого. І я ще й піду як спільник… з такими невеселими думками я й заснув…

   Зранку, побачивши на столі папери в папці, зрозумів, що вчорашня історія мені не наснилася.

   Перечитавши документи в суботу зранку, я не знайшов нічого нового, все вже знав з розповіді. Вкінці-кінців я вирішив зробити ось як: зроблю рекламу, але спочатку перевірю на собі їхню теорію. Просто поміняюся з кимось з них тілами і побуду в чужому тілі хоча б день. А потім вирішу, що робити далі.

   Я відчув щось пухнасте біля своїх ніг. Це був Павлентій. Він просив рибки…. Так, щоб годувати його й надалі рибкою, я таки маю прийняти цю дивну пропозицію…



Лубни, 14.07.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.10.2016 20:30  роман-мтт => © 

мало... і чи треба було змінбвати особу оповідача?

 31.07.2012 23:57  Ницик Андрій 

Якось не по-дитячому серйозно: пригоди пригодами, а кота годувати треба. :) Ось поміняти б тілами якогось науковця з Павлентієм, хай сам собі на життя заробляє. :)

 29.07.2012 16:06  Каранда Галина => © 

а Павлентій теж буде з кимось тілами мінятися?

 29.07.2012 15:22  Оля Стасюк => © 

Через "и", Пане Олександре:)

 29.07.2012 10:32  Оля Стасюк => Каранда Галина 

Пані Галино, не бийте його сильно...)

 29.07.2012 10:32  Оля Стасюк 

Класно. :))))))))))