06.08.2012 23:01
-
320
    
  5 | 5  
 © Лідія Яр

Давайте всі, поборемо депресію

Давайте всі, поборемо депресію

Прошу нікого не ображатися, якщо щось не в тему ляпнула. Ну, живе в мені ота баба яга, хоч убий...

Давайте всі, поборемо депресію

У кого є, була вона, чи буде.

- Нам весело! Нам весело! Нам весело!

Усе сумне назавжди ми забудемо.


Давайте програмуємось на успіх.

Здійсняться наші заповітні  мрії.

Наприклад, всі ми стали депутатами.

- Радіємо! Радіємо! Радієм!


Тепер всі програмуємось на щастя.

- Щасливі ми! Щасливі є і будем!

Щасливі всі! Від того знов радієм.

Погане все назавжди ми забудем!


Тепер  всі, закачаєм собі в пам,ять

Слова оці й ніколи не забудем:

Так  гарно на ПОРТАЛІ нам і весело.

Щасливі ми й такими завжди будем!

Щасливі ми ! Щасливі ми! щасливі!..



06.08.2012р

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.08.2012 20:06  © ... => Сашко Новік 

Дякую, Саш.
Вони звернули увагу на- що було б, бачиш злякалися і уже веселіші.
А якщо це тема, то давай напиши.У тебе класно вийде.

 11.08.2012 16:45  Сашко Новік => Каранда Галина 

оце перечитував усі коментарі, і бачу що ніхто не відмітив роздумів у передогляді:"а що було б якби...?" ну такі питання найчастіше пані Галина ставе, а ось від вас, Лідія, було цікаво таке прочитати. так от, що було б якби наші адміни впали б в депресію і як би їх звідти виводили? цікава тема для гумористичного твору))))

 08.08.2012 20:33  © ... => Ницик Андрій 

Андрію, не беріть у голову. Що б там Ви не побачили, мене це зовсім не образило. Я ж попередила, що я оптиміст. Тим більше, що сама можу щось ляпнути. Та й взагалі. уважно гляньте на аву, невже я похожа там на ніжне трепетне дівчисько?
Дякую що прочитали і прокоментували, я завжди рада коментарям, то ж лайте якщо потрібно. Гірше коли твір лишає людей байдужими.

 08.08.2012 00:22  © ... => Андрій Гагін 

А хто хоче? Кому той головний біль потрібен? Вони там, бідненькі, так тяжко працюють, світу Божого не бачать. Нащо то нам?
Дякую Андрію.

 08.08.2012 00:10  © ... => Деркач Олександр 

дякую

 08.08.2012 00:09  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую Вам пані Тетяно. Я ж попереджала, що -жарт, а як хто сприйме то уже інша справа. СУВОРІ але ЩАСЛИВІ!--теж класно!
Я за!

 07.08.2012 23:36  © ... => Каранда Галина 

Дякую, Галю! Я оце боялась заходити на портал, думала поб,ють, коли ж поки що качалки не видно, значить можна заходити.
Це все звичайно жарт, а настрої таки погані, сама така.Борюсь.

 07.08.2012 23:32  © ... => Ницик Андрій 

Догадуюсь, що побачили Ви. Я оптиміст, принаймі сьогодні. Дякую.

 07.08.2012 22:01  Андрій Гагін => © 

Не допомагає чомусь )))))))))) Мабуть тому, що депутатом не хочу бути ))))

 07.08.2012 15:08  Деркач Олександр => © 

Чудовий психотренінг для настрою!!))

 07.08.2012 10:55  Тетяна Чорновіл 

Ха-ха-ха!!!! Згодна щодо депресії, але чомусь проти такого колективного програмування! :))))))))))) Схоже на бубоніння якихось сектантів! Жартую! Але пані в оригінальному літальному апараті сто раз права, на мою думку! Можна майстерно заримувати всі свої життєві негаразди і брудними помиями вилити на голови читачів! (у таку спеку! :)))))), а можна зробити з них висновки і внести в поезію філософську мудрість їх подолання! Або хоч посміятися з них, розвеселивши читачів!
Та так завжди і було у нас на порталі! А останнім часом.... Винна агресивна сонячна радіація! :)))))
Все у нас буде добре! Бо ми хоч і СУВОРІ, але ЩАСЛИВІ! :)))))))

 07.08.2012 06:55  Каранда Галина => Суворий 

та да!) ну, спитаю вже й його заразом:)))))) Пане Суворий, а Ви, як тест проходили, що показало?) псевдонім міняти не пора?:))))))))))

 07.08.2012 06:49  Каранда Галина => Микола Щасливий 

:))))))))) я теж вже на слово "Щасливий " неадекватно реагую) цікаво, як Ви самі тепер сприймає це слово?

 07.08.2012 06:33  Каранда Галина => © 

Лідія! Ви - просто золото!!!!!!!!!!!!!!!!!!! правильно! я вже втомилася всіх переконувати, що цей стакан не напівпорожній, а напівповний!
я теж схильна до сумних віршів, та ж намагаюся нести на Портал крім них ще й якісь розваги, об"єднуючі ідеї, щось смішне... поганого в реалі достатньо, хай хоч тут буде якийсь позитив! я за Вас.

 07.08.2012 01:34  Ницик Андрій 

Після прочитання віршу - думаю присняться гарні сни.
Але чомусь згадався бородатий анекдот про песиміста й оптиміста: песиміст бачить темний тунель, оптиміст бачить світло в кінці тунелю, а реаліст двох придурків, які стоять на колії і дивляться на поїзд, що швидко наближається. :)

 06.08.2012 21:43  © ... 

Прошу сприйняти за жарт, а не за наслідки теплового удару.....