17.12.2009 21:03
-
1112
    
  5 | 5  
 © SASHA ROSSI

"Люблю тебе..."

Присвячується тій кого сильно любив, і тій кого полюблю...

«Коронація слова – 2009» 


Люблю тебе і більше вже не можу, 

Чекаю довго і це знає час, 

Таку як ти, або принаймні схожу, 

Любити хочу, так як в перший раз. 


А ти чомусь далека й недосяжна, 

Ховаєш погляд від моїх очей, 

Знесилена і трішки неуважна, 

Лукавиш правду від чужих людей. 


Смієшся так, але мені не дивно, 

Не вмієш маскувати стан душі, 

Вагаєшся - і по тобі це видно, 

Не знаєш чи підійду я тобі... 


Облиш всі сумніви й вагання, 

Хай серце скаже хто для тебе я, 

Люби мене, забувши всі страждання, 

Бо я вже твій, а ти вже є моя...  



2009 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.03.2010 00:41  ЛІДІЯ => © 

Слова Вашої поезії відбиваються луною у моєму серці з моменту, коли прочитала їх вперше. Вони такі щирі, ніжні, пережиті та відтворені Вами на папері.
Обираючи свою другу половинку, ми орієнтуємося на власний внутрішній світ, відповідно до якого серце і відчуває "своє рідне", тож прислухаймось до нього. Іноді здається, що пошуки кохання марні, але як тільки зосередиш увагу на чомусь іншому, то кохання, мов метелик, прилетить і тихо сяде на плече. Можливо, я не достатньо розкрила свою думку, адже лише той може правдиво описати це почуття, хто відчув його сповна, тому процитую М.Кінга: "Якщо ви зустрінете справжнє кохання, то дайте йому крила для польоту... І якщо воно залишиться з вами, так тому й бути!"

 21.12.2009 14:49  Еріка => © 

один з найпрекасніших віршів які я тільки читала

 20.12.2009 12:24  Еріка 

Ні, ви , мабуть, мене не правильно зрозуміли....Я не казала буває...я написала "здається"....Справжнє кохання воно є в самих нас тільки треба його зрозуміти....з цього приводу може бути багато хибних думок, уявлень....і т.д...

 19.12.2009 22:54  Еріка 

Не завжди так буває, на справжнє кохання заслуговують всі от тільки треба його знайти, втримати і прожити з ним все життя... Скажеш фантастика.ні адже я таких людей бачу і знаю в реальному житті...

 19.12.2009 21:19  Ілюзія 

а воно чомусь так завжди....справжнє кохання здається далеким і недосяжним...