10.08.2012 21:54
-
443
    
  8 | 9  
 © Кольоровий Кіт

ЕЛЕКТРОННИЙ ЛИСТ...

Я НЕНАВИДЖУ ПИСАТИ ЕЛЕКТРОННІ ЛИСТИ……

БО..ВОНИ ПУСТІ….ЦЕ НАБІР ЗВИЧАЙНИХ ЛІТЕР….КРАПОК…ЗНАКІВ ОКЛИКУ….ЧИ ЗНАКІВ ЗАПИТАННЯ…

АЛЕ…ВОНИ ВСІ  ..ПУСТІ…

Я ЛЮБЛЮ СПРАВЖНІ ЛИСТИ…….І…ЯКБИ Я МАЛА ЗМОГУ ПИСАТИ КОМУСЬ СПРАВЖНІ ЛИСТИ….І ОТРИМУВАТИ ТАКІ Ж…Я Б ПИСАЛА ЇХ ЧИ НЕ ЩОДНЯ…..

СПРАВЖНІ ЛИСТИ..ВОНИ ЯК…ЖИВІ……ВОНИ НАПИСАНІ НА ПАПЕРІ….НА НАЙКРАЩОМУ ШМАТКУ ПАПЕРУ..ЯКИЙ АВТОР ОБРАВ ДЛЯ КОГОСЬ…ХТО ЧЕКАЄ ЙОГО ТАМ…..ЧЕКАЄ З НЕТПІННЯМ..ЧЕКАЄ ПО-СПРАВЖНЬОМУ….

СПРАВЖНІ ЛИСТИ….ВОНИ МАЮТЬ СВІЙ ПОЧЕРК…КОЖНА ЛІТЕРА…КОЖНА…ВИВЕДЕНА МОЖЛИВО З ЛЕГКІСТЮ..МОЖЛИВО НАВПАКИ…..В ПЕВНИХ МІСЦЯХ ЛИСТА…ЛІТЕРИ МОЖУТЬ ЗГИНАТИСЯ ..І ВИДАВАТИСЯ НЕГАРНИМИ…ЧИ НЕОХАЙНИМИ..АЛЕ….ВОНИ ЗГИНАЮТЬСЯ ВІД БОЛЮЧИХ ЧИ ТЯЖКИХ СЛІВ….КОТРІ ЇМ ВИПАЛО НЕСТИ ЧЕРЕЗ СОТНІ КІЛОМЕТРІВ…В ЯКЕСЬ ІНШЕ МІСТО….ДО АДРЕСАТА….ІНКОЛИ Ж ЦІ ЛІТЕРИ ВИВЕДЕНІ НАСКІЛЬКИ  ЛЕГКО… ЩО ЧИТАЮТЬСЯ НІБИ САМІ….В НИХ ЩОСЬ ЛЕГКЕ…ЛЕГКЕ Й ПРИЄМНЕ..ЯК СЬОГОДНІШНІЙ ВІТЕР……

ТИ НЕ ЗНАЄШ ЯКІ МОЇ ЛІТЕРИ…А…А Я НЕ ЗНАЮ ЯКІ ТВОЇ….АДЖЕ….ВОНИ В НАС НЕЖИВІ…АЛЕ….

АЛЕ ЛИШАЄТЬСЯ НАВІТЬ В ЦИХ ЛІТЕРАХ ДУША…І…МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ…ЯКЩО ПРИСЛУХАТИСЯ ДО ЕЛЕКТРОННОГО ЛИСТА…ВІДЧУТИ ЙОГО… ЛЕГКО ЗРОЗУМІТИ….ЯК ЧИТАЮТЬСЯ ЦІ ЛІТЕРИ…І ЩО ВОНИ НЕСУТЬ…ЯКЩО ПРИСЛУХАТИСЯ  Й ЗРОЗУМІТИ…….

СПРАВЖНІ ЛИСТИ МАЮТЬ ЗАПАХ……ВОНИ ПАХНУТЬ ТИМ…ВІД КОГО ЧИТАЄШ ЛИСТА….ВОНИ ПРОНИКНУТІ ТОЮ ЗАГАДКОВОЮ АТМОСФЕРОЮ….ВОНИ ВЖЕ…НІБИ НЕ ЛИСТИ….А ТА ЛЮДИНА….ОТАК ВДИХАЄШ АРОМАТ..ЗАПЛЮЩИВШИ ОЧІ…І…НІБИ ХТОСЬ ДАЛЕКИЙ….АЛЕ ТАКИЙ РІДНИЙ І ДОРОГИЙ ПОРЯД….ВІДРАЗУ ЗГАДУЮТЬСЯ ВСІ СПОГАДИ…СТАРІ..ДАВНО ПРИПИЛЕНІ СПОГАДИ..ЩО РОКАМИ ЗБЕРІГАЛИСЯ НА ПОЛИЦЯХ СЕРЦЯ…І ОТ..СЬОГОДНІ ЇХ ВІДКРИЛИ….….АЛЕ ВОНИ ТАКІ СВІЖІ….ВОНИ ПАХНУТЬ СПРАВЖНІСТЮ…..

ТАКОЮ СПРАВЖНІСТЮ…ЯКОЮ МЕНІ ЗАРАЗ ПАХНЕ….І…ЯКБИ ЦЕЙ ЛИСТ МАВ ЗАПАХ…ТО….ВІН БИ БУВ ЗІБРАНИЙ ІЗ ЦІЄЇ ТРАВИ…..З КОЖНОЇ  ЦІЄЇ ТРАВИНКИ…ЗМІШУВАВСЯ З ПРИЄМНИМ АРОМАТОМ ДЕРЕВІЮ ТА ЧЕБРЕЦЮ….

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.08.2012 14:04  Володимир Пірнач => © 

Згоден із зауваженнями про прописний набір і кількість крапок (це для Ксю - дві крапки не обов"язково мають бути вертикальними, ти ж знаєш ;))
По тексту:
Листи вони і справді мають якісь душі, вон передають енергетику і настрій. Я часом коли перериваю архіви теж зачитуюсь старими листами.. от тільки шкода що не можу перечитати своїх, ті що писав я..
Загалом мені подобається хід ваших думок - читаю.
З.І. З котами теж крутяк :)

 11.08.2012 15:34  Сашко Новік 

взагалі цікаво, є щось, але оті крапки, до них ще тире і справжня морзянка. а текст написаний великими буквами взагалі на деяких сайтах(на скільки я знаю) сприймаються як підвищення голосу. нік класний мені теж сподобався. вітання на Порталі

 10.08.2012 22:33  Ницик Андрій 

Я думаю, тут би допомогла телепортаційна установка: написав листа, поклав, набрав адресата, а той отримує його таким яким відправив адресант. :) На жаль такого ще ніхто не придумав. :)

 10.08.2012 22:08  Суворий => © 

Тексти надруковані в верхньому регістрі читаються жахливо... КОльоровим котам на замітку...

 10.08.2012 22:01  Каранда Галина 

а що заважає написати справжній? пошта ще працює поки....