20.08.2012 16:56
-
259
    
  7 | 7  
 © Сашко Новік

Концепт

Дебютую у прозі.

...і на завершення нашого сьогоднішнього випуску, пропоную вам сюжет з галузі людиновиробництва. Нещодавно відомий концерн "Цивілізоване суспільство" провів презентацію концепт-версії людини майбутнього. Модель представляє собою засіб швидкого спалювання життя з економним, малолітражним серцем та зменшеною масою мозку. За базу було взято давно вже відому модель "гомо сапієнс", з приміненням більш агресивних, але обтічних обвісів, оздоблення корпусу якісним шкірозамінником з ергономічним дизайном та легкістю керування. Система охолодження двигуна примусова, триступінчата коробка передач: поїсти, поспати, потрахатись, мінімальний обертовий момент від однієї зради за грошову одиницю. Завдяки використанню новітніх технологій і матеріалів досягнутий високий рівень байдужості та егоїзму. Запуск масового виробництва планується вже через рік-півтора.

На сьогодні це всі новини. А я нагадую що з вами був Середньостатистичний Ведучий Посереднього Випуску Новин. Залишайтеся з нами!


___________

Конце́пція, також Концепт (лат. conceptio —розуміння) — система поглядів на ті чи інші явища,процеси; спосіб розуміння, трактування певних явищ, подій; ідея певної теорії.Термін вживають також для позначення головного задумув науковій, художній, політичній та інших видах діяльності людини.

Концепт-кар (англ. concept -ідея, car - автомобіль) -проектний автомобіль, прототип, макет, призначений для публічної демонстрації намірів конкретної компанії в галузі автопроектування та автобудування. Концепт-кари представляють собою ескізні проекти ближнього майбутнього або фантазії на тему автомобілів дальнього майбутнього та створюються для

відпрацювання дизайнерських і технічних рішень. Крім того, концепт-

кари сприяють створенню і підтримці образу тієї або іншої марки, слугують для зондування громадської думки або готують його до радикальних змін у дизайні або технічної складової, встановлюють свого роду заділ для стимулювання майбутніх досліджень та розробок. Концепт-мен за аналогією

Казочки онлайн

Сашко Новік цікавиться

  • Сашко НовікМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Рекомендуємо також:



Пошук по сайту

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.07.2013 16:22  Каранда Галина => © 

прийшла по перелінковці з свого останнього... в тему...

 01.10.2012 15:00  Марієчка Коваль 

якась гірка тенденція виходить. неважнії діла.

 21.08.2012 12:47  Ірина Затинейко-Михалевич 

нестандпртно, як і все, що пишеш! КРУТО!!!

 21.08.2012 10:45  Деркач Олександр => © 

Клас! ...мені чомусь нагадало школу де не вчать, а ламають особистість, і виготовляють середньостатистичних

 20.08.2012 22:24  Ем Скитаній 

у нас тут, на сході, зустрічаються такі "людоконцепти" - плазують навіть перед червоними шпалерами...ностальгують. то, певно, якась нанотехнологія...чи що?..

 20.08.2012 22:07  Лідія Яр => © 

Саш, молодець! Дивуєш кожен раз.

 20.08.2012 22:04  Тая => © 

Це ж треба до такого додуматися))) Гарно! Вітаю з дебютом!

 20.08.2012 21:56  Тетяна Чорновіл => © 

Аж заціпило! Гарний дебют! :))

 20.08.2012 21:45  Каранда Галина => © 

Саша, ти - наша людина. я давно підозрювала, а тепер точно знаю, що з тебе б вийшов прекрасний письменник-фантаст, якби лиш тобі трохи більше часу... соціальна фантастика - саме те!) класно.

 20.08.2012 17:41  Оля Стасюк 

А ті, що навколо, то все проби?

 20.08.2012 17:39  Володимир Пірнач 

Думаю проканає такий вид продукції, і навіть більше того, здається вже давненько почався випуск таких моделей, з трьома ступенями і обмеженим мозком - такий-собі "економ варіант".
З першим тебе :)
Плюсую.