12.09.2012 23:37
-
228
    
  - | 1  
 © Інна

Це вже, напевно, осінь...

Знову сумно... чи не зачасто для такого короткого терміну? Лише на маленькі відрізки часу відчуваю радість. Де ділось те щастя, яке ще півроку назад зігрівало мене в такі моменти? Невдаха... чомусь все в житті мені дається дуже тяжко. Білі смуги надто короткі, а чорні все ширші.... І плакати нема сил. Хіба те, що я зараз маю - це і була моя мета? Можливо частково, але не кожна деталь. На душі чомусь тяжкість. Ех, хочеться вирватись кудись, піти далеко -  де менше людей, менше тривог, менше проблем. Я так втомилась щось комусь доказувати, щось у когось просити, добиватись в оточуючих того, чого,нажаль, їм ніколи не зрозуміти.... 


Це вже напевне осінь.. Осінь не тільки за вікном, але й у душі. Чомусь кожного року мені ця пора дається тяжко. Голова переповнена думками - якимись хаотичними, невпорядкованими думками. Ні, не плачу, не буду, не варто, але сльози самі находять... Слабохарактерна? Хіба що сама перед собою,але не перед оточуючими! Не дозволяю смакувати своїми поразками і розчаруваннями комусь чужому! А надворі всього лиш вересень, що буде далі? Незнаю....

Але, в краще віриться!



10.09.2012р 18:24

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!