19.09.2012 22:22
-
305
    
  8 | 8  
 © Тетяна Чорновіл

ГОЛОСУЙТЕ ЗА КОТА

ГОЛОСУЙТЕ ЗА КОТА

з рубрики / циклу «ПОЛІТИЧНЕ»

Живу з котом! В кутках у хаті втома

Рахує віку труджені літа…

Є, правда, й внук, та трохи “не всі дома”

Прийшлось оформить хату на кота!


Геть без думок у внука очі сонні,

А в голові  безмежна пустота!

Ще й, хам, голосував за «Регіони»!

Переписала хату на кота!


Внук з «Регіонів» полюбив месію,

Його портрет до серця пригорта!

Віддав би й хату москалям в Росію,

Та кинувся, а хата – на кота!


Що мали з «Регіонів»? Тільки злидні!

Знов виборів лякає суєта.

Як внуки в нас дурні – ми з ними бідні!

За мене голосуйте! Й за кота!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.09.2012 12:21  Ірина Затинейко-Михалевич 

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 28.09.2012 12:03  © ... 

Video YouTube

 21.09.2012 19:37  Каранда Галина => Суворий 

Перш ніж займатися благоустроєм у рідному місті - поцікавтеся, у скільки це вам обійдеться. У Дніпропетровську на тисячу сімсот гривень оштрафували чоловіка за те, що той без відома чиновників... закрив кришкою відкритий каналізаційний люк та самотужки залатав дірки в асфальті навколо нього.

На вулиці Гвардійській, що на околицях Дніпропетровська, близько двох десятків відкритих люків. Люди неодноразово скаржилися до міськводоканалу. Відповідь - грошей на нові накривки немає. Тож, Олександр Лобач і вирішив самотужки привести до ладу відкритий люк біля власного будинку: накрив його кришкою та залатав яму в асфальті навколо отвору. Районні чиновники ініціативі чоловіка не зраділи.

Олександр Лобач, мешканець Дніпропетровська: "При выполнении этих работ приехала комиссия из Ленинского района и составили акт, когда я пошел разбираться - меня оштрафовали на 1700 грн. Оштрафовали за то, что лежали стройматериалы для выполнения работ этих, здесь лежали три ведра щебня".

І хоч Олександр запевнив комісію, що прибере після себе - йому виписали максимальний штраф. Причина - чоловік не погодив свої дії із управлінням благоустрою міста.

 21.09.2012 18:10  Суворий 

 21.09.2012 17:59  Каранда Галина => © 

 21.09.2012 17:59  Каранда Галина => © 

 21.09.2012 17:58  Каранда Галина => © 

 21.09.2012 17:57  Каранда Галина => © 

 20.09.2012 14:19  Деркач Олександр 

донбас

 20.09.2012 13:55  Каранда Галина => Марієчка Коваль 

) " і нащо ми ту гуму палили..."
цікаво буде поспілкуватися з Вами років через 10)))

 20.09.2012 13:45  Марієчка Коваль => Каранда Галина 

))ох ви прямо анекдот тут складаєте))))

 20.09.2012 13:44  Марієчка Коваль => Каранда Галина 

))а ви задумайтесь про те, що як то воно добре зимою сік попивати))) чи можна й без нього... )

 20.09.2012 12:52  Каранда Галина => © 

Украинцы — одни из самых бедных в мире, их собственность в денежной форме, по состоянию на 2011 год, составила 928 евро (не считая денег, потраченных на кредиты).

Это позволило нашей стране занять 49-ю строчку среди 52 стран, чей ВВП вместе составляет 90% общего мирового ВВП.

Такие данные обнародовала немецкая страховая компания Allianz в своем последнем Отчете «мировое богатство 2012 года».

По данным компании, беднее украинцев только граждане Индонезии (467 евро), Казахстана (539 евро) и Индии (643 евро).

Самыми богатыми являются швейцарцы — собственность одного гражданина (без учета потребительских кредитов) в 2011 году в среднем составила 138 тыс. евро. На второй строчке японцы с 93 тыс. евро, на третьем — США (90,4 тыс. евро), на четвертой — Бельгия (68,5 тыс. евро), на пятой — Голландия (евро 61,3 тыс).

В Литве доходы граждан в прошлом году составили 1,4 тыс. евро, в России — 1,55 тыс. евро, в Колумбии — 1,56 тыс. евро, в Турции — 66 тыс. евро.

Как сообщал MIGnews.com.ua, украинские миллионеры множатся со скоростью 6% или 1 500 новых миллионеров в год. В настоящее время в Украине насчитывается около 30 тысяч человек, каждый из которых имеет более чем 100 тыс. долл. ликвидных активов.

Кроме того, по данным рейтинга Forbes, по состоянию на апрель 2012 общий доход 100 самых богатых украинцев превышает 54 млрд долл., тогда как в активах 200 самых богатых людей США находится примерно 58,2 млрд долл.

 20.09.2012 10:48  Віктор Насипаний => Деркач Олександр 

перший раз, коли про це почув, було смішно. а зараз боляче дивитися. як масово люди купляються чи ті самі бійки -погроми і погрози не тільки в столиці. ЛЮДИ, ДО ЧОГО МИ ЙДЕМО?

 20.09.2012 10:22  Деркач Олександр => © 

Вірш прикольний, а от ситуація вже не прикольна -якщо вибори нічого не змінять нам світить Білоруський варіант,при чому  не в економічному плані, а в аспекті РЕЖИМУ (а я думаю вибори нічого не змінять, по селах людей вже позалякували, купили, по містах більший % просто не піде на вибори, остальні голоси можна підшліфувати елементарно, я не раз брав участь на дільницях, доходило до погроз і бійок...

 19.09.2012 22:53  Голубка 

Бабуся з котом - одна з моїх улюблених картинок, які останнім часом поширюються просторами інтернету. Дуже вдячна Вам за такий гарний вірш. Довго сміялася над онуком, у якого "не всі дома")))

 19.09.2012 22:33  Суворий 

А між тим вже почалась виховна робота з графоманами... 

Згідно зі змінами до законодавства журналістів, а також інших громадян, що поширять інформацію, яку хтось розцінить як посягання на його честь і гідність, чекає таке покарання:

1. Наклеп, тобто умисне поширення завідомо неправдивих відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи або підривають її ділову репутацію, якщо такі дії спричинили тяжкі наслідки, -

карається штрафом в розмірі від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до одного року, або обмеженням волі до двох років.

2. Діяння, передбачене частиною першою цієї статті, вчинене шляхом публічного демонстрування у творах або засобах масової інформації, або вчинене слідчим, прокурором чи суддею -

карається штрафом в розмірі від п’ятисот до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

3. Діяння, передбачене частиною другою цієї статті, поєднане з обвинуваченням особи у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину, -

карається обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років...

 19.09.2012 22:31  Каранда Галина => © 

супер. я - за кота. його дешевше утримувати, ніж депутатів. а толку трохи більше.