08.10.2012 00:00
для всіх
683
    
  14 | 14  
 © Каранда Галина

А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!

А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!

з рубрики / циклу «Наодинці з кавою й собою»

А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!

І дощ розпачливо хапається за листя,

І низько-низько небо так нависло,

Що аж під ним зсутулився горіх…


А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!

І гепає горіхами по стрісі,

У сірості втонули вісі й висі,

І мрії кинуто вже осені до ніг.


А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!

І хочеться у хаті протопити,

Щоб зрозуміти, що не скоро літо

До мене знову прийде на поріг…


А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!



Лубни, 8.10.12

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.10.2013 11:23  Володимир Пірнач => © 

Класний текст..
але у нас, ви уявляєте, спека сьогодні :)

 10.10.2012 21:42  Деркач Олександр => © 

Слухав ще в день публікації (звичайно сподобалось), уявити можна - враження передані класно - розпачливо, зсутулився, бажання домашнього тепла... а гепає - то супер! люблю такі слова))

 09.10.2012 13:03  Тетяна Чорновіл => © 

Дуже гарний теплий вірш! Цікава форма! Чудово!

 08.10.2012 21:17  Микола Чат 

Гарно.

 08.10.2012 20:04  Ем Скитаній => © 

гроза восени...чудово!

 08.10.2012 19:12  Лідія Яр => © 

А в нас тут на окраїні газу нема, та й нащо він, у лісі скільки сухих дров. я навіть вугілля не палю, хоч і є, уже років 20 лежить, мені тоді кочегаркою несе від вугілля, а так красота...

 08.10.2012 18:56  Бойчук Роман 

Красиво!!! Браво!

 08.10.2012 18:52  Ірина Затинейко-Михалевич 

а я на роботі не маю змоги прослуховувати поезії...вдома обовязково Вас почую!

 08.10.2012 18:16  Тетяна Белімова => © 

І так до безкінечності слухати, поки йде дощ, що нам Галя розказує! Так гарно - вкутався собі у щось тепленьке й філіжанку із чаєм не забув прихопити, і слухаєш ніжний Галін голосок ))))))))))

 08.10.2012 17:02  Оля Стасюк 

клас! в нас теж! Була вночі.

 08.10.2012 16:24  Лідія Яр => © 

а у мене все по старинці, плита в кухні літній, груба Топлю дроавами. Люблю коли дрова горять, потріскують, люблю дивитись на вогонь, .. ОСь скоро часу буде вдосталь, тоді вечорами можна сидіти біля грубки і любуватися вогнем, а поки ще на огороді не все забрано, а сьогодні уже дощик пройшов, а то було гарно, тихо, сухо, 16-20 град. тепла. Красота...

 08.10.2012 15:45  Ірина Затинейко-Михалевич 

ох, Галино, граєтесь із тими, хто за робочим місцем...оце запитальне "А в нас - ви уявляєте? – ГРОЗА!" - таке затишне, таке домашнє...хочеться книжку в руки хорошу...карпатські махерові шкарпетки...ну майже такої атмосфери, як у вас зараз - перебування вдома...де тепло, де пахне затишком.

 08.10.2012 15:41  Лідія Яр => © 

Це від Вашої грози у мене інтернет барахлить. Туди сюди скачуть публікації, букви через секунд декілька появляються, а то і зовсім вибиває....Дуже гарно. і оте, про дощ, що розпачливо хватається за листя, про горіхи(теж гупають)і про мрії.А про те що затопити в хаті, то я уже в кухні топила плиту, бо насіння гарбузове треба сушити. Тепер зайдеш, а там тепло...
Ну от наговорила тут. А треба сказати було , що дуже гарна ваша гроза, тобто вірш про неї, сумовито прекрасно.
чудово!