13.10.2012 00:00
-
1489
    
  7 | 7  
 © Лідія Яр

про птаха щастя

про птаха щастя

якого не було

Не приходь в мої сни,

Дай поспати, хоч ніч.

Не навіюй мені ти кошмари.

Я забула тебе.

І не в тім зовсім річ, 

Що з тобою були ми не пара.

І нехай я тепер

Серед  інших невдах

(Мабуть знав ти тоді, що так буде)

Бо розбилось яйце,

Де був щастя наш птах,

Чи, украли його на омлет

Ненажерливі люди...



12. 10.2012р

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.10.2012 16:33  Каранда Галина 

 14.10.2012 12:15  © ... => Тетяна Белімова 

Не сумуйте,Таню, яйця справжнього птаха щастя, ніхто не вкрав...(жартую). а то так, самозванець..
Дякую.

 14.10.2012 12:12  © ... => Бойчук Роман 

дякую

 13.10.2012 23:59  Бойчук Роман 

Прикольно!!!

 13.10.2012 21:57  Тетяна Белімова => © 

Сумни вірш! І птаха щастя зовсім не відповідає тій назві із складовою щастя...

 13.10.2012 17:38  Деркач Олександр => © 

І так все життя - кому трагедія, кому комедія, а комусь омлет на столі краще, ніж примарна птаха))) ...по-моєму у французів приказка - не можна приготувати омлет не розбивши яєць...а вірш сподобався

 13.10.2012 13:36  © ... => Тетяна Чорновіл 

Не знаю, мабуть, ота картинка зробила все навпаки. Я нею хотіла сказати, що це не серйозно. а виявилося, що сприйняли, як трагедію(це ж треба) Тепер картинка інша, птеродактиль, думаю симпатичніший. Я не хотіла сюди і краплі смутку, а вийшло, бачу, як у того чарівника недоучки...Блін, а мені смішно...
Дякую

 13.10.2012 13:29  © ... => Марієчка Коваль 

А то ж і є про людину, до якої в сни приходить минуле, але...птаху щастя не судилося появитись на цей світ... Тільки, це не так і сумно, було друге яйце. і птах щастя вилупився, але уже не для минулого, а теперішнього..Щось таке наверзла,..короче, марійко, не сумуйте, я менш всього хотіла, щоб хтось сумував після прочитання...
Дякую

 13.10.2012 13:22  © ... => Каранда Галина 

Та я ржала весь час, як писала. навіть озвучку не робила, бо боялась, що буду сміятися. Хотіла написати - прикол, але передумала, хотілось побачити, як хто це сприйме. Хоча позначила- про гумор...Картинку малу поміняла, то так, що перше під руки попало, то і вчепила, щоб зрозуміли, що не серйозно, але бачу, нею лише смутку більше нагнала. Тепер там більш миле створіння, правда прийшлось еф 5 нажати, бо не мінялося..
Дякую.

 13.10.2012 13:04  Тетяна Чорновіл => © 

ВІрш такий сумний і болючий! І, мвбуть, неспроста той омлет випирає з ритму! Бо страшно їсти омлет з щастя!
Але хочете краплю веселощів у трагіку?
Не дай Бог, з того яйця вилупилось би таке щастя, як на малому зображенні!!!
Може й добре, що хтось з"їв у омлеті... :)))))))))))))))))))

 13.10.2012 12:20  Марієчка Коваль 

гарно.. але такий настрій, чи що, та перші рядки змусили повірить, що це про людину, і ще й сни... і хоча виявляється, що про птаху, все одно сумний і гіркий. жаль птаху, бо все в неї в темних тонах. картинка смішна.

 13.10.2012 09:19  Каранда Галина => © 

вірш хороший, але ж після фото в передогляді хіба я його можу адекватно сприйняти?:))) на холодець пішов той птах, до омлету))))