17.01.2010 12:26
для всіх
3492
    
  1 | 5  
 © Микола Щасливий

VII конкурс «Вірш про січень». Результати конкурсу «Вірш про грудень»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Доброго дня, шановні читачі та дописувачі!

Адміністрація літературного порталу „Проба Пера” щиро вітає усіх відвідувачів нашого літсайту з Новим Роком та Різдвом Христовим і хоче, нарешті, оголосити результати конкурсу „Вірш про грудень”.


Одразу хочеться сказати, що результат не втішає та бажає кращого. Тому скажемо дуже коротко – приймав участь один учасник. Його і вітаємо. А була це наша популярна поетеса Оля Комарова з Кам`янець-Подільська з творами „Біла перина” та „Грудневі баталії”. Ми дуже раді, що не всі забувають писати до конкурсів та вітаємо нашу переможницю з першим місцем. Бажаємо і надалі перемагати та висловлювати свої думки в таких мелодійних нотках нашої української мови. Надіємось, Оля, що в наступних конкурсах Ви обов’язково прийматимете участь. А для Вашої та загальної мотивації даруємо поповнення рахунку мобільного зв’язку номіналом в 100 грн.


А тепер кілька слів про умови конкурсу „Вірш про січень”, котрий триватиме з 1 по 31 січня. Тобто він вже розпочався, як завжди, автоматично, щомісяця. Самі умови майже не змінилися, тобто, приймаються поетичні твори лише українською мовою; вірші автори мають самостійно публікувати; в полі „Підзаголовок” в віршах, які будуть номінуватися вписати позначку „Вірш про січень”; твори мають мати безпосереднє відношення до місяця січня, хоча теми можуть бути будь-які. Нагорода в січні стає колишньою, це поповнення будь-якого (з популярних) оператора мобільного українського зв’язку номіналом в 50 грн. І остання умова, котру ми трохи видозмінили. Раніше обов’язково твори мали бути унікальними, ніде до цього не друкуватися. Тепер ми вирішили допускати показ конкурсних творів і на інших Інтернет-ресурсах. Але в такому випадку вірш, який розміщений на нашому сайті для участі у конкурсі має бути першоджерелом. Тобто, на всіх веб-сайтах, де розміщені копії цього твору, має бути посилання на сторінку з розміщеним твором на нашому літературному порталі. Це обов’язкова умова, якщо хочете, щоб твори подані до конкурсу і опубліковані на інших Інтернет-виданнях були все ж допущені до змагання „Місяць року”.


Чекаємо на ваші дописи та надіємось на більшу зацікавленість в конкурсі „Вірш про січень”, ніж у попередньому місяці.


З повагою, адміністрація літературного порталу „Проба Пера”.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.02.2010 08:32  © ... 

Конкурс січня підійшов до завершення і скоро будуть оголошені результати. А поки, надсилаємо вірші про лютий, критерії такі ж, як і до конкурсу "Вірш про січень".