21.11.2012 00:57
-
359
    
  5 | 5  
 © Ковалик Валентина

Внутрішній світ має залишатись всередині?

Поступово наш світ змінює ціннісні орієнтири, життєві позиції, які ми отримали у спадок від наших батьків. Сучасна молодь вже давно стирає їх за допомогою субкультур, які прийшли до нас із Заходу. Науковці вже збились з рахунку, називаючи число варіацій субкультур в Україні. Яке ж тоді майбутнє чекає нас і наших дітей? Скоріше за все, субкультура стане нормою життя.

Тільки уявіть  довговолосого бороданя у латаних штанах, в навушниках якого звучить джазова музика, очі світяться від нещодавно отриманої дози легких наркотиків, під рукою, або в латаній торбинці через плече, він несе підручник з математики, а в голові – знання, які має передати своїм учням. Такий собі вчитель-бітник.

Зайшовши в кабінет лікаря-дерматолога, ви аж ніяк не розгубитесь від побаченого різнокольорового гриму, лахміття старомодного одягу і явно вираженої неохайності та недбалості дерматолога-панка.

 На сповіді у священика вас не тривожитиме його пірсинг, контактні лінзи жовтого кольору, темна підводка навколо очей, адже ви впевнені в тому, що він, накладаючи на обличчя чергову порцію білої пудри, вас вислухає і зрозуміє, адже сам перебуває в цілковитій гармонії зі своїм внутрішнім та зовнішнім світом.

В парку ви будете милуватись вуличною каліграфією на стінах (графіті) та захоплюватись римованим речитативом хіп-хопера Василя Івановича – науковця Малої академії наук.

Уввімкнувши телевізор, уважно слухатимете про прийняття Верховною Радою нового закону з уст політика-емо. З-за трибуни буде виднітись його одяг, обвішаний значками з героями американських мультфільмів і фенечками.  Вже не буде різниці чи то жінка-політик, чи то чоловік-політик, адже їх зовнішній вигляд стиратиме цю різницю.

Кожного ранку, поспішаючи до університету, будете вгадувати, на якому з байків цього разу приїхав куратор вашої групи.

Чи не забагато нестандартності для майбутнього України?

Не зважаючи на висловлювання старшого покоління про те, що сучасна молодь невихована, втрачена та й взагалі деградує, вона не перестає нас дивувати своїми поглядами на життя, позиціями. Хіба ж можна назвати таку молодь не інтелектуальною та зубожілою? Напевно, що ні. Проте  їх самовираження часто вражає своєю несподіваністю та неординарністю. Майбутнє країни для багатьох людей ввижається у вигляді сукупності субкультур або однієї єдиної субкультури в різних варіаціях.

Проте, яким воно буде, залежить лише від тебе та твого рішення залишити свій внутрішній світ, почуття, ідеали всередині, або ж виплеснути це  потаємне та інтимне у зовнішній вигляд.



26.10.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.12.2012 16:45  Сашко Новік 

цкаво. якось я прогавив. повеселили дерматологи-священники)))

 26.12.2012 16:32  Каранда Галина => © 

до речі, цікавий факт. Те, що пишеться на програмні теми (в школу, в вуз і т.п. стабільно має велику к-ть переглядів, оскільки саме таку назву потім вбивають у пошуковик ті, кому ліньки писати самому. причому ці рейтинги піднімаються саме в певний період року, коли ця тема вивчається.

 09.12.2012 03:14  Каранда Галина => © 

 21.11.2012 01:22  Каранда Галина 

прикольно! і цілком реально!))))))))))