05.12.2012 13:10
-
303
    
  5 | 5  
 © Кудріна Олександра

Підстрелений звір

Я тоді стояла в черзі за нашими улюбленими цукерками, як відчула твій подих позаду. Спокійне повільне дихання, потужної сили потоки використаного тобою повітря. Я теж використана тобою.

Мені перед очима з’явились ті твої баби, що спаскудили всю ніжність, яка у нас була. Ми ростили її, пестили, лілеяли, а ти…

Та втрата ніжності ніщо, в порівнянні з втратою одне одного. Я могла б пробачити тобі все, але тобі вже мало мене, як мало кисню в повітрі, що ти видихаєш.

Ледве стримую себе аби не повертатись, бо так хочу на тебе дивитись знов і знов. І байдуже, що за довгі ночі кохання вивчила тебе всього. Ще дві людини, я куплю те, за чим прийшла і піду геть з клятого нашого магазину.

Тепер між моєю свободою і тобою одна повільна людина. Я не повертаюсь, аж раптом той ти, позаду мене, кладеш руку мені на плече. Швидко, на рівні інстинктів, закриваю очі, аби тебе не бачити. Розвертаюсь і з усієї сили роздратованої ніжної беззахисної жінки даю тобі ляпаса. Відчуваю, як ти скрикнув від несподіванки та легкого болю.

Відкриваю очі і бачу незнайомого мені чоловіка, що зараз батько моїх дітей. Але він більше ніколи не кладе мені руку на плече, стоячи позаду. Він тепер обережний підстрелений звір, що вижив після полювання…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.07.2016 23:24  Ольга Терен => © 

А жінки - непередбачувані. Тому, все правильно, нема чого класти руку на плече, коли немає довіри...

 03.11.2014 03:14  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Звично і не звично якось +зацікавило.

 06.12.2012 01:13  Марієчка Коваль 

яка ж вона беззахисна, якщо руками розмахує..)

 05.12.2012 19:38  © ... 

Дякую)

 05.12.2012 16:53  Деркач Олександр => © 

Дуже гарно!

 05.12.2012 15:55  Тетяна Чорновіл => © 

Дуже-дуже сподобалось! :))) З неочікуваним кінцем! Чудово! Рада за Вас! І за того... хто опинився тоді позаду! :))

 05.12.2012 14:11  Каранда Галина 

класно

 05.12.2012 13:15  Володимир Пірнач => © 

Правильно, хтось обов"язково має постраждати через безлад, який робиться в думках після втрати/надбання відносин. :)
Цікавий текст.
Сподобалось.