06.12.2012 10:31
для всіх
408
    
  11 | 11  
 © Каранда Галина

Точно по графіку

Точно по графіку

з рубрики / циклу «Наодинці з кавою й собою»

Цьогоріч у нас зима почалась разом із календарною...

Олександр Новіков, з коментарів...

Точно по графіку листя опало,

Станула осінь в калюжах проблем.

Ось і  зима гострить вже своє жало,

Строго звіряючись з календарем…


Ми ж бо вже звикли до грому у грудні

Й ніч новорічну стрічати дощем,

Плутати  часом, де свято, де  будні,

Демісезонним укрившись плащем.


Як? Вже й мороз? Ми ж іще не готові!

Тиждень уже календарна зима?

Знаємо, звісно… Та що ж так раптово?

Ще крім плаща в нас нічого й нема…


Думалось якось, що в гумових ботах

Перебредем… Щось та й буде, дарма…

У однотонних життєвих турботах

Точно по графіку прийде зима…



Лубни, 6.12.12

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.12.2015 20:31  Ольга Шнуренко => © 

Для мене найбільша турбота - купити теплі чобітки, бо надоїли гумові боти)))

На рахунок портального календарика - Ви праві. Переглядала свої твори за 2012 рік і дійсно, майже щодня описувала погоду і перепетїї в природі, так що можна тепер відтворити у пам`яті, яка була зима тоді...

 07.12.2012 01:23  Наталя Данилюк => © 

Супер!От і добре,що за графіком,а то ця осіння сльота так псувала настрій,що й на вулицю не хотілося виходити...А так - біло,чистенько,свіженько,спокійно можна готуватися до новорічно-різдвяних свят!

 06.12.2012 23:12  © ... => Тетяна Белімова 

під Києвом якесь лісництво показували - снігу по-коліна) а це ж зовсім поряд... Бель, що там у Вас?

 06.12.2012 23:02  Лідія Яр => © 

Немає по графіку...дощ іде...А вірш чудовий

 06.12.2012 22:50  Тетяна Белімова => © 

Мудре спостереження. По-карандинськи )))))))))))))) - це комплімент, визнання стилю і все таке ))))))))))

 06.12.2012 19:08  Сашко Новік 

Класний вірш

 06.12.2012 17:58  Ем Скитаній => © 

чудово - і по графіку і без нього - чудово все одно!

 06.12.2012 14:42  Бойчук Роман 

Гарно і точно головне! Та я чув, що Новий рік зустрічатимемо без снігу( Що ж поживемо-побачимо!

 06.12.2012 12:55  Володимир Пірнач => © 

Круто, просто в десятку!
Плюсую.

 06.12.2012 10:59  © ... => Суворий 

про автоматичну з"яву наших пельменів) Функція шикарна, мені теж сподобалося, оцінила. Та згадалося ось що. Знаєте, була така гра на приставці "доктор маріо". там різнокольорові кубики падали,їх треба було виставляти по можливості колір до кольора, і якщо кольори співпадали, то відповідні кубики зникали. Так от. У нас дуже довго був чорнобілий телевізор. Замість всього різнобарв"я ми бачили лише чорне і біле. Грали, як в лотерею: вгадав поставити, чи не вгадав... і саме отой захват від несподіваного: "Ого, як я класно вгадав", коли зникало одночасно багато рядків, саме й давав адреналін... а тоді купили - ура!- кольоровий телевізор. Гра - як гра. тулиш собі червоне до червоного, синє до синього... Пропала несподіванка, пропав і захват. гра набридла.
Це так, ліричний відступ... оновлення дійсно хороше)

 06.12.2012 10:52  Деркач Олександр => © 

Це точно, плюс-мінус всеодно ВСЕ іде по графіку...ТУТ пару днів назад був такий позитивно-наївний віршик про майбутнє щасливе кохання, діточок, сім`ю - так хотілося посадить юного поета-мрійника на землю...розказать про добування грошей, коли не бачиш не жінку, не дітей, про хвороби дітей, коли ти безсильний чим небудь полегшити, про зради коханих, про свої хвороби, коли кохані невитримують і тікають від болей безсонними ночами...часто про графік згадую коли ховаю своїх друзів, а їхні матері ще живі, сбой у ГРАФІКУ((( це коментар до тіє ї частини вірша де анонсувалося ПРО ЖИТТЯ)))