06.12.2012 14:05
для всіх
513
    
  36 | 44  
 © Ярослава Яковенко

Я ніколи не була пацанкою чи хуліганкою

з рубрики / циклу «Архів»

Я ніколи не була пацанкою чи хуліганкою.

Чого б це раптом? Дівчата – пані.

 

Кожною волосинкою, сльозинкою, бета-частинкою,  веб-сторінкою.

 

Не треба бути парижанкою, щоб слідкувати за осанкою.

Не треба бути італійкою, щоб готувати смачну випічку та равіолі з пастою.

Достатньо бути майстринею у будь-якому відношенні, без урахування соціального положення.

Відкидайте бентеження. Ставайте леді з народження.

 

Необов’язково з дитинства жити по формату – рожевий колір, ляльки барбі, квіти на клумбі, з ведмедиком лягати спати.

 

Бісероплетіння, музична школа, співи і балет – не єдиний можливий хобі-квартет.

Жодних мрій про арбалет, бронежилет або мушкет?

Краще вчитися готувати омлет, багет та по-київськи котлет?

Окей, тоді не скаржіться, коли не зможете полагодити табурет чи підключити Інтернет.

 

Знання леді не повинні бути обмеженими,

звички - шкідливими,

а думки – примітивними,

на кшталт швидше б закінчити університет,

де придбати трендовий жакет,

встигнути на улюблену телепередачу,

покластися на удачу, вирішуючи з математики задачу.

 

А потім всі розмови лиш про шуби, зустрічі у фітнес-клубі, мрії про відпочинок на Кубі.

Такі дівчата щасливі у шлюбі.  

Але не розраховуйте на пієтет.

Бути леді сьогодні – пожиттєвий ануїтет.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.12.2012 15:17  Каранда Галина 

що це? мені схоже на реп. наче й прикольно почитати, та щось не відчуваю у Ваших творах Вас. якщо просто граєтесь такими текстами, то +. Але якщо саме це Ваш стиль і це Ви серйозно, то сприймаю як -. Спеціально полізла в Ваші минулорічні твори. 79 слів мені дужче сподобалося. а ця римована проза мені нагадала журнал "Малятко". там є рубрика "прочитай сам". половина слів замінена малюнками, а щоб дитинці легше читалося, вся казочка заримована. довгі такі речення без ритму, але з римою... Покажіть, що ще вмієте.

 06.12.2012 14:58  Марієчка Коваль 

лазанья класна штука... шо ті равіолі. Ну тема така по жизні не дуже подоб. але ваша думка...

 06.12.2012 14:39  Деркач Олександр => © 

Поставив чудово, хоча такі тексти мені не дуже))), але цікаво, місцями прикольно, такий собі реп-маніфест "Ні - пацанкам, так - панянкам"правда в кінці не зовсім зрозуміло - такі-да чи такі-нєт?))