25.05.2010 03:13
-
526
    
  - | -  
 © Світлана

Камінець - Майстерня Слова

Авторський проект

Людина вимовляє безліч слів з різними значеннями, вкладає в слова різні наміри – реалізовує думку народжену в емоції. Здається все просто і банально. Та якщо повірити, що слово живий організм, який має певне життя, протягом нього – розвиток і кінцеву мету (бо для чогось же слова вимовляються) то починаєш помічати, що сказане збувається.  

І думаєш – невже сила думки, справді є!? А таки є. Усвідомлюючи це, людина вже не вірить свято в долю, а вимальовує свою долю власними думками та побажаннями. А будь яку випадковість сприймає, як прямий зв`язок своєї думки і Цілого Всесвіту, котрий всіляко сприяє особистому розвитку. Бо все що стається, стається на краще, яким би не було це «все». Головне – успіх – не сила, а терпіння. Сила у терпінні…. 


Камінець – людина. Майстерня – Всесвіт. Слово – Життя. Людина – «коваль» свого Життя.  


Зазвичай людина, не надає великого значення власним словам, використовуючи їх як «інструмент спілкування», на доданок, до жестів та міміки. А думки стають байдужими і з острахом губляться у просторі Вічності, яка зберігає в собі враження від них. Зберігає і відтворює на чийсь заклик. Певно, свого часу (тай зараз) люди дуже були проти війни, негараздів, болю, біди…. Саме тому вони і є . Бо думка завжди відтворює слово, а слово реалізується наміром, намір – дією. Стовідсотково впевнена, що якби людство було – за мир, за прекрасне майбутнє, за радість, за щастя…. То реалізована думка приносила б розуміння та реальність іншої якості життя. То виходить, що людині (розумній істоті) треба просто навчитися правильно думати. Правильно думати – бути Щасливим. 


Звісно, правильність у кожного з нас вимальовує окремі стандарти, але це тільки тоді, коли вирізняєшся від решти людства і Природи чужинськими інстинктами. І як тільки-но усвідомиш себе частиною Цілого, то одразу правильність набуває однієї мети – Жити Щасливо і в Щасті. Людина – «коваль» свого Щастя. 


Давайте думати краще, бо від цього залежить наше майбутнє, яке на цілу вічність може стати теперішнім. І не тільки тому, що з вуст лунатимуть красиві слова, а тому, що те озвучене Прекрасне стане загальною метою – Любити, Любити один одного, любити Природу, таким чином любити себе як Творця власного, але Спільного Життя. 


Мета проекту – відродження духовних цінностей. 


Запрошую взяти участь у проекті.  

Мова йде про розділ з назвою "Творчість у кольорі" – публіцистика різного ґатунку розбавлена фарбами буденності. 

Даний розділ ведуть усі бажаючі потрапити на сторінки видання, яке незабаром стане паперовим. 


Статті на літературно-історичні теми України та Світу. 


Будь ласка, роботи надсилайте на цю адресу: svetakedyk@mail.ru 


Акція "Світло" нашого проекту також запрошує до участі маленькі таланти. Цю сторіночку веде ведмедик Ло. Він чекає на ваші твори та твори ваших дітей. Це можуть бути малюнки, оригінальні фотографії, художня література, або просто лист ведмедику... 



Чекаємо на листи 


З повагою, Світлана – адміністратор проекту 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!