15.02.2010 19:02
-
1498
    
  - | -  
 © Літературне об’єднання "Кобзар"

Конкурс українського фентезі "Майстерня чудес".

Конкурс українського фентезі «Майстерня чудес».

Всеукраїнське Літературне Об’єднання «Кобзар» оголошує конкурс україномовних оповідань «Майстерня чудес». Тема конкурсу «Єдність протилежностей», присвячена одвічному питанню боротьби та єдності протилежностей – добра і зла.  


Тематичний напрямок: фентезі, казка. Розмір конкурсних творів може складати від 10 до 100 друкованих сторінок формату А4 (приблизно від 15 000 до 80 000 знаків за статистикою Word). Кількість творів від автора: один.  


Журі фінального етапу:  


1. Громовиця Бердник. Донька видатного фантаста, філософа та громадського діяча Олеся Бердника відома українська письменниця, журналістка, авторка бестселера “Знаки карпатської магії”.  


2. Тимур Литовченко. Український письменник-фантаст, член Національної спілки письменників України, член комісії НСПУ з пригодницької та фантастичної літератури, голова секретаріату центру «Свобода слова», член літературно-інтелектуального клубу «Русское собрание», керівник клубу любителів фантастики «Чумацький шлях».  


3. Олександр Михед. Відомий літературний критик, книжковий оглядач, літературознавець.  


Прийом заявок на участь у конкурсі до 1 квітня 2010 р. Твори разом із заповненою заявкою відсилайте за адресою kobzar.fentezi@gmail.com. За результатами конкурсу буде видана електронна та аудіокнига. Планується видання друкованої збірки з творами переможців. Також передбачені дипломи та подарунки переможцям. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!