15.02.2010 20:49
для всіх
2256
    
  1 | 1  
 © Микола Щасливий

VIII конкурс «Вірш про лютий». Результати конкурсу «Вірш про січень»

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Так, ще раз усіх вітаю та зразу ж переходжу до результатів. В конкурсі «Вірш про січень» приймало участь три учасника. Усі твори дуже-дуже гарні, справді, кожен має свої позитиви, але результат, нажаль, дає право визначити лиш одного переможця. Тому, увага, переможцем конкурсу «Вірш про січень» став автор з творчим псевдонімом Етерніті з міста Львова. Її вірш «Моє. Зимове» заворожив своїм дивосвітом, як адміністрацію, так і читачів. Адже відвідувачі також виявили цей твір кращим. Тому приєднуємося усі до щирих вітань та давайте побажаємо автору і надалі дарувати нам цікаві і неповторні рими, переплетені з нестриманими думками та магічними образами.


Водночас вітаємо і двох інших авторів, твори Олі Комарової «Розталий сніг» та Насті «Зимова казка» теж неповторні та чудесні. Їх теж треба обов’язково прочитати усім, хто ще не встиг, впевнені, що вони дуже сподобаються читачам.


А тепер кілька слів про наступний конкурс. А саме, умови залишаються незмінні і їх можна прочитати в попередній публікації «Конкурс «Вірш про січень». Результати конкурсу «Вірш про грудень». В разі виникнення запитань, можна вияснити все у листах або в цій замітці. Пам’ятаємо, що публікуються твори самостійно, тому просимо реєструватися та розміщати свої вірші та прозу. Кожен твір буде оцінений та кожну публікацію прочитають не один раз. Наш літпортал «Проба Пера» за рік свого існування набрав чималих обертів, тому вже зараз нам може позаздрити невеличка газета. І це все лиш початок, тому публікуйтеся, якщо хочете бути почутими.


Вірші до конкурсу можна розміщати на сайті в період з 1 по 28 лютого. Бажаємо перемог та доброзичливих читачів.


З повагою, адміністрація літпорталу «Проба Пера».

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.02.2010 19:56  Етерніті 

Дякую адміністрації та відвідувачам порталу за визнання. Дуже приємно, коли твої твори подобаються уншим, і не менш приємно отримувати за них призи :)
Також радує те, що портал розвивається і твори на ньому читаються - це дає додатковий стимул писати далі і вносити свою, хай невеличку частку в розвиток українського слова. Тож давайте творити і публікуватись!