31.03.2009 00:00
-
3349
    
  9 | 11  
 © Микола Щасливий

Де Київ той, котрим в дитинстві марив?

Де Київ той, котрим в дитинстві марив? 

Де рідна мова, що хотів почуть? 

Чому той шлях, що нам козак накраяв, 

Всі хочуть стрімко й голосно забуть? 


Де Київ той, столиця України? 

Забули Русь правдиву, є «чужі». 

Чому від Києва до сходу у країні, 

Я чую іноземні голоси? 


Дніпро розрізав неньку нашу навпіл, 

Не для того, щоб неї розділить, 

А щоб вода змивала брудний наплів, 

Щоб все лайно із себе могли змить. 


Де Київ яким марив до приїзду, 

Чому від слів моїх здивоване лице, 

Чому у відповідь не чую мову рідну 

Й за українця не вважають вже мене? 


Поїхав в Київ, а приїхав в якийсь «Киев», 

Хотів в столиця, а потрапив за кордон. 

Не хочу, мені тошно в цій країні, 

Хочу додому, в Україну хочу знов. 



22.12.05 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.10.2011 23:33  © ... => Каранда Галина 

Пробки, це постійна проблема великих міст. І від пробок страждають водії, котрі їх і створюють. Якби дотримувалися всі правил парковки, одразу б рух збільшився.

 02.10.2011 23:05  Каранда Галина => © 

мене туди в лікарню на машині везли. з Лубен до Києва вийшло швидше,ніж по місту...)(

 02.10.2011 22:54  © ... => Каранда Галина 

Є метро без них)))

 02.10.2011 22:48  Каранда Галина 

У мене найсильніше враження від Києва - пробки(((((((((