05.04.2013 14:50
для всіх
591
    
  2 | 2  
 © Тетяна Чорновіл

КВІТЧАСТА КАЗОЧКА

КВІТЧАСТА КАЗОЧКА

з рубрики / циклу «ПРОЗА. КАЗКИ»

Одного  літа в  королівстві з назвою Квітник на березі річки проживали барвисті квіти. Вони прокидалися щоранку з Сонечком.

А Сонечко стрибало по Хмарках і бризкало на квіти пилок золотих промінців! Всім було весело і радісно.

Та якогось ранку Сонечко послизнулося на Хмарці і скотилося аж на другий берег річки. Воно дуже злякалося, бо не могло дострибнути до неба!

Хмарки заплакали холодним дощем.

– Я  врятую Сонечко! – озвався Кручений Панич.

Він сплів над річкою місток, немов віночок із фіолетових квітів!

Ми зараз постелимо  і свої квіти, щоб місток був міцнішим! – гукнули Волошки, сипнувши синьої барви на фіолетову.

Усі квіти хотіли допомогти. На синю барву Волошок лягла блакитна з ніжних Незабудок, далі поплелися зелені шишечки Хмелю, труснули жовту смужку Іриси! Чорнобривці  постелили помаранчевий килимок, на який умостилися червоні Мальви!

Сонечко підстрибнуло на містку і вхопилось за Хмарку!

Воно дуже зраділо і знову розбризкало квітам золоті промінці! У їх сяйві квітчастий місток над річкою перетворився на барвисту Райдугу.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.04.2013 17:05  Каранда Галина => © 

 05.04.2013 15:45  Світлана Рачинська 

Неймовірна історія))) Райдужна і тепла!!!

 05.04.2013 14:52  Каранда Галина => © 

) добре, що в сонечка така група підтримки. Гарно, тепло й кольорово!)