08.04.2013 21:36
для всіх
898
    
  5 | 5  
 © Тетяна Чорновіл

МЕДОВО-ТЕРПКИЙ СОНЕТ

МЕДОВО-ТЕРПКИЙ СОНЕТ

з рубрики / циклу «СОНЕТИ»

Весна! Весна! Бубнявіють бруньки

Вишневих снів нестримною порою.

В тих снах – джмелів медові пісеньки,

Стурбованих пилку терпкою грою…


Весна!  І в снах квіткових залюбки

Розбурхалась медова пристрасть рою.

– Це яв чи сон? – видзвонюють бджілки,

Зневірені морозів машкарою.


Це яв чи сон?! Стрімке, немов цунамі!

В танку медових весняних утіх

Захоплює в полон терпкими снами.


Так солодко в терпкому затонути,

Хоч до кінця не в силі осягнути

Медове відчуття очей твоїх.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.04.2013 20:19  Оля Стасюк 

О, пішли весняні сонети))) з весною!

 09.04.2013 10:59  Тетяна Белімова => © 

Весна!.. Медові відчуття!

 08.04.2013 23:49  Деркач Олександр => © 

Красиві і пахучі у них сни...як кажуть - сон в руку, віщий - вєрняк буде весна)))

 08.04.2013 22:57  Світлана Рачинська 

Смак передали на 100%))) Дякую за такий літературний смаколик!!!

 08.04.2013 22:49  Чернуха Любов => © 

хочеться медового аромату абрикосового цвіту...

 08.04.2013 21:39  Каранда Галина => © 

гарно. кілька днів тому було тепло - і бджілки таки літали!)