12.03.2010 01:05
-
2859
    
  2 | 3  
 © Таня Лисюк

перший поцілунок

всім хто це відчував

Вечір... не твоя країна... добре що хоча б твої друзі з тобою. Прийшов він... такий замучений, втомлений... ти просто зігріла його своїми обіймами, просто зігріла. Він торкувся своїми вустами твоїх... ти стрепенулась і відвернулась... це вперше... ще ніколи до цього твоїх губ не торкався хлопець... так ніжно, невпевнено... у твоїх думках лише одна фраза: хочу пам`ятати це завжди!!! хочу відчувати це частіше, хочу не забути. він навіть не встигає попрощатись і йде... 

ти лягаєш в ліжко..не знаєш що буде завтра, чи він згадає, чи він прийме все серйозно??? тобі подобається покусуючи губи відчувати його смак... подобається нюхаючи свою шкіру і відчувати його... подобається знов і знов уявляти як це виглядало зі сторони, оцінюючи рухи, що запам`яталися... не хочеш засинати, бо зранку ці спогади вже не будуть такими свіжими, незайманими... так хочеться не забути перше враження... 

перший поцілунок не залишає байдужим твою душу... якби не склались ваші відносини, ти пам`ятатимеш його подих на твоїй щоці, дотик його руки на твоїй, його вдих твого волосся... 



Луцьк, 11 березня 2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!