11.04.2013 12:02
лише 18+
258
    
  8 | 10  
 © Тетяна Чорновіл

ПІД ЛІЖКОМ НІКОГО НЕМА

ПІД ЛІЖКОМ НІКОГО НЕМА

з рубрики / циклу «ПАРОДІЇ»

"Не можу сходити я в ночі в туалет,
Здається мені, під ліжком хтось є..".
Антонім на пісню «Під ліжком хтось є»
Реюньона Рея Рейовича

Ходив я щомиті вночі в туалет,

Бо, мабуть, не те щось в самотності з’їв,

Заглянув під ліжко – там порожньо! Ет!

Я ж мріяв, щоб був хтось! Щоб навіть вкусив!


Нікого нема…


Дивився я на ніч індійське кіно,

Ліг спати, невтішний, не стримував сліз…

Ще й ця діарея… Помру все одно,

То хоч би страшний хто під ліжко заліз!


Нікого нема…


Я вірю, що був він, та нищечком щез!

Дрімаю, не радий наступному дню!

Будильник зламався! Тому й енурез!

Кому я під ліжком це все поясню?!


Нікого нема…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.04.2013 10:57  Деркач Олександр 

Давно хотів узнати про що можна так сексуально співати))і з таким сексуальним ім`ям - Амброзія)))

 20.04.2013 10:46  Деркач Олександр => © 

Video YouTube

У дверях стирчить цвях, На газоні - бите скло, На підлозі - кнопки, Шипить телевізор, І я завжди сплю зі зброєю, Коли тебе немає ... У ліжку лежить ніж, У руці - телефон, На підлозі - собака, І трохи грошей на тумбочці. Коли я зовсім одна, я не можу заснути, Це просто нестерпно ... Що робити? Я наче маленька дитина. Що, якщо згасне світло, а навколо стогне вітер? Хтось слідкує за мною ззовні ... Спокійної ночі, місяць. Я хочу Сонця, Якщо воно скоро не вийде, Я можу померти. Але воно не вийде, поки я не скажу: "На добраніч, Місяць". У басейні - акула, А на дереві - відьма, Божевільний старий сусід, який спостерігає за мною, І чиїсь гучні і нахабні кроки По кімнаті. Щось ховається під ліжком, і у кущах надворі, Велика чорна ворона сидить на моєму карнизі, І чутно, як щось шкребеться у стіни ... Що робити? Я наче маленька дитина. Що, якщо згасне світло, а навколо стогне вітер? Хтось слідкує за мною ззовні ... Спокійної ночі, місяць. Я хочу Сонця, Якщо воно скоро не вийде, Я можу померти. Але воно не вийде, поки я не скажу: "На добраніч, Місяць". Ти десь там високо, Ти не зможеш врятувати мене, Коли темрява підкрадеться цієї ночі, Щоб забрати мене, Пробереться в будинок, У мою постіль, і буде цілувати моє обличчя І поїдати мій мозок ... Що робити? Я наче маленька дитина. Що, якщо згасне світло, а навколо стогне вітер? Хтось слідкує за мною ззовні ... Спокійної ночі, місяць. Я хочу Сонця, Якщо воно скоро не вийде, Я можу померти. Але воно не вийде, поки я не скажу: "На добраніч, Місяць"

 12.04.2013 12:05  Тетяна Белімова => © 

{#}

У вас вийшло не набагато оптимістичніше, ніж у Рея! Проблематика змінилася, але не зникла, радше, набула нових загострених форм ...

 12.04.2013 04:00  Каранда Галина 

і ще одне чудово!))))))

 11.04.2013 23:37  Каранда Галина => © 

ой, не можу!:))))))))))))))))))))) ой, це ж вмерти можна з сміху!)
цікаво, а молодь наша правильно засоціювала будильник і енурез, вони ж Кашпіровського не застали)))))))
а енурез вкупі з діареєю - це, мабуть, цікаво!))) Думаю, саме такий нещасний одиницю і поставив...) не добіг, поки ваш вірш прочитав!)))))) Клас!) а Рей бачив???)

 11.04.2013 22:09  Марієчка Коваль 

 11.04.2013 22:08  Марієчка Коваль 

 11.04.2013 22:02  Марієчка Коваль 

Класна картинка, люблю такі.
Цікаво вийшло, але одне спантеличує. все ж хотілося напевне тому бідному після інд. кіно, щоб під ліжком не страшного знайти, а нормального, вибритого (вибриту!) цікавого співрозмовника, колегу, товариша, друга, брата по духу і т д !))))))

 11.04.2013 20:44  Антоніна Грицаюк 

Напевно індійськє кіно викликло діарею. Цікаво після перегляду порно, яку хворобу чекати?

 11.04.2013 16:30  Недрукована => © 

))) веселенько)
Якось мені оригінал Рея не дуже зайшов, а Ваш антонім приглянувся))
От тільки одне цікаво, хто одиницю вліпив "втіхаря"?

 11.04.2013 14:38  Ірина Лівобережна 

{#}Дякую за веселий настрій! 

 11.04.2013 14:09  Сон Блакитного Сонця 

які мінливі наші бажання