06.06.2013 00:00
для всіх
268
    
  2 | 4  
 © Ярек

Про поетів (в алегоріях)

Двома словами я скажу от так

Поет це не людина а літак

Це геніальність у поєднанні систем

Яка розкаже звідки ми і куди йдем


На зовні геніальна простота

Від носа аж до кінчика хвоста

Лишень про грандіозність один знак

Це розмах крил бо ж велетенський птах

 

Набрали швидкість і в політ

А він триває вже багато літ

І приземлити може тільки світ

Який не розуміє той політ

 

Та варто до пілотів зазирнуть

Де криється вся поетична суть

Багато приладів та перемикачів

Якими управляти лиш поет умів

 

І тут таки не кожному дано

Так поетично перевершити кіно

Сюжети драму приховати між рядки

Та й врешті в небо підіймати літаки

 

Поет таки майбутнього літак

Він раз злітає і живе десь в небесах

Та навіть як його спустити вниз

Він усе вище підійматиметься ввись

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.06.2013 23:47  Деркач Олександр => © 

Цікаві думки...

 05.06.2013 23:46  Світлана Рачинська 

Тільки чоловіки можуть поєднати поняття поет і машина)))
А пальне - це натхнення) Політ - це життя)
Цікаво. Плюсую)))