06.06.2013 09:06
для всіх
189
    
  4 | 4  
 © Дебелий Леонід Семенович

Феміністка Тріолет-Сонет

Феміністка


Сонце вже сходить, 

Кохана, вставай,

Ніжно зоря пломениться.

Сонце вже сходить, 

Радіє усе,

Світлом веселки іскриться.

Сонце вже сходить,

Кохана, вставай!...

Сонце заходить, 

Проснися!!!


P.S.

З півнями знову 

Прийшла, мов, фуршет.

Потім - журнал,

Як годиться…


Тріолет-Сонет

Склав неначе ж тріолет 

Чи, здається, це сонет?

(До сонетів пієтет)...

Склав неначе ж тріолет:

Риму знаєм наперед - 

Як з яйця спечем омлет!

Склав неначе ж тріолет 

Чи, здається, це сонет?!


P.S.Чи сонет?, чи тріолет? –

плутається ще поет…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 06.06.2013 12:23  Чернуха Любов => © 

Ой, плутаємось і спати любимо, хоч і ніколи:):):)

 06.06.2013 10:47  Світлана Рачинська => © 

Безподобно:)))))))))))))))))

 06.06.2013 08:25  Каранда Галина 

{#}