24.03.2010 21:37
-
841
    
  3 | 6  
 © Рамк

Прости

Прости мені. Колись ти зрозумієш. 

Я ж зрозуміла тільки-но. Прости. 

Грудневими вітрами з вікон віє. 

Згорає розум від думок. Прости. 

Три дзеркала в кімнаті – перебір. 

Я тільки зрозуміла це... Прости. 

Втомилася від клятих недовір 

І тільки зрозуміла це... Прости. 

Сьогодні вже не буде плутанини. 

Не буде зайвих слів. Прости. 

Сьогодні я ношу твою дитину. 

Я тільки зрозуміла це. Прости! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.04.2012 15:28  Деркач Олександр 

Чудово, сьогодні зрозуміла що носить дитину так бігом прости, а вчора...ЖІНКИ

 19.04.2012 15:17  Каранда Галина 

такий згусток емоцій... класно. і проста форма лиш підсилює враження.