29.06.2013 00:21
для всіх
571
    
  5 | 5  
 © Каранда Галина

З днем народження

З днем народження вітаємо

Мар Мишку

Пух!)

От зараз настроюся на серйозний лад і напишу нормальне людське привітання Мар Мишці… Все, блін, приїхали… яке ж людське, якщо Мишці… Тим більше, що з ави весело шкірить зубки "Синий пушистый говорящий и очень отважный дракон" :)


а підсвідомість вперто витягує з архіву пам’яті волохаті кошачі лапки…  


Де вже тут бути серйозною?!…


Як же ж його почати?...


Дорога Мар Мишко!....


Ні, не пройде номер… я в дитинстві так листівки підписувала…а зараз при слові «дорога» мені цінники мерещаться.


Шановна… ні, ну це вже як на зборах, чесне слово… та й дивно так офіційно звертатися до дракончика…


Да… оце зависла… головне, що сама себе в ступор завела. Не люблю повторюватися, а всі ідеї для привітань вичерпалися… вже були і тести, й вікторини, і задачі, і гороскопи, й просто вірші… Так, чого доброго, Мишка й образитися може, - «а чого, мов, мене так само, як XXX вітають?!» (чи навпаки – «а чого мене не так, як YYY, я теж гороскопа хочу!»… от біда, зовсім я заплуталася… Піду цього разу шляхом найменшого опору – зроблю нарізку асорті… Такий собі Вітальний вінегрет…


…. Да… нехилий в мене вступ вийшов…сподіваюсь, хоч не більший самого вітання… ладно, побачимо…

І так (нарешті ідея оформилася трохи :)))))))… починаю:


1) Гороскоп



Як підказують зорі, Мишку найближчими днями чекають неабиякі випробування. Їй належить нагодувати, напоїти, обігріти й розважити цілу ораву реальних і віртуальних гостей (віртуальні теж їсти требуватимуть, перевірено! Шапці на очі без кострулі голубців можете навіть не показуватися!:)). Причому (це вже не зорі підказують, а досвід), - одним днем святкування діло не обійдеться… Мужайтеся, Мишко! Тиждень буде не легким… але – радісна новина – як би ніколи не було, а на Портал таки заглянете! Хоча б з цікавості…)


Щодо довгострокового прогнозу, - тут справа складніша… Зорі губляться в здогадках, в яку ще «невєдому зверюшку» трансформується ця мила дівчина. Зате всі зодіакальні сузір’я, на чолі з Раком, одностайні в тому, що ВСЕ В НЕЇ БУДЕ ДОБРЕ.


О… прозвучало, як аксіома… так я плавно перейшла до другого пункту вітання…


2) Теорема.


Існує така відкрита множина точок зору, в якій Мишка тотожно рівна кицьці, дракону, дівчині, редактору і модератору, залежно від вибору кута спостереження.


Доведення:

Оскільки для доведення існування досить знайти єдину множину, де твердження істинне, то з почуттям виконаного обов’язку пишу слово Портал і переходжу до наступного пункту.


( Хух, як добре, що не взялася нічого доводити від супротивного… і поморочилася б, і попало б від тих супротивних…)


А…. а що ж у нас третє?... А! згадала!)


3) тест (психологічний)


1. Який Ваш улюблений колір? (якщо зелений – тест пройдено, якщо не зелений – Ви вмієте уступати старшим).


2. Додайте закінчення до слова «сувор…»



Якщо ви дописали ОВ – дуже дивно… або це хтось зайшов чужий під паролем Мар Мишки, або Ви маєте вкрай незалежне мислення, або ж просто подумали й вирішили мене перехитрити…


3. Підкресліть в списку слів ті, які є власними назвами:



Кіт, книжка, публікація, щасливий, Луцьк, світязь, вірш, автор, портал, мишка


А тепер серед вибраних слів підкресліть прикметник… допишіть на нього асоціацію… і не треба хитрити!))


4) тест ( на профпридатність і підвищення категорії)


1. які публікації не виводяться на головну сторінку?

 





2. для чого і після яких подій в бесідці стали видимими непромодеровані публікації?

 





3. засічіть час і знайдіть в приватній бесідці рецепт сирників. Як швидко Вам це вдалося?

 





4. обґрунтовано дайте відповідь на запитання, «чи ця публікація буде виведена на головну сторінку?»

( Шрифт на автора не підвищувати і червоними палицями не битися!)

 


5. Який порядковий номер даної публікації? (при умові, що її автор не був забанений після четвертого пункту).


5) Рецепт приготування страв до святкового столу.


Берете когось із рідних ( маму, брата, чоловіка, подругу… сусіда… (кого легше впіймати, можна й усіх разом), 

І жалієтеся на необхідність стирчати на кухні на свій день народження. Жертва, змучена приступами совісті, або сама готує, або веде Вас в ресторан… (метод перевірено і запатентовано J,та для Вас – не шкода:)))


6) прокажіть скоромовку:


Підготовлених публікацій понакидали, -

Модерували, модерували, недомодерували,

Як би його не перемудрувати, -

Все недомодероване домодерувати.


7) вітальний вірш

( я часом згадую, що знаходжуся таки на ЛіТЕРАТУРНОМУ сайті, а іноді мені ще й доходить, що вітати треба таки по-людськи… правда, по-людськи однак не вийшло)


Я не знаю, як Вас привітати,

Аби Вам всміхнутись захотілось…

Якщо, раптом, мрієте літати, -

То бажаю, щоб колись навчились.


Благородно – в ясла підкидати

Для чужих пегасів свіжий силос…

Та мені, признаюсь, почитати

Ваших нових віршів захотілось.


Тож бажаю, сни щоб кольорові

Наяву негадано здійснились!

Будьте ж Ви щасливі і здорові!

Щоб жилось, любилось і творилось!


8. тост



(ну, це не моя парафія, тостів я не вмію… тому зовсім банально):

Келихи – сяють?)



За Вас!



Лубни, 29.06.2013

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.06.2013 07:04  © ... Закріплений коментар

 29.06.2020 07:24  © ... => Мар Мишка 

Агов! Вітаннячко!

{#}

 29.06.2018 11:49  © ... => Мар Мишка 

Вітаннячко!))))))

 01.07.2015 15:53  © ... 

)))) прозівала трохи!)) але краще пізно, ніж ніколи!

Вітаю Вас з Днем народження. Бажаю всього, і побільше)

а головне - миру і здоров`я.

 

 30.06.2013 23:51  Марієчка Коваль 

5 тй пункт.... )))) да, Галино, ви таки дивитесь на різні сторони)

 30.06.2013 23:49  Марієчка Коваль => Мар Мишка 

Вітаю Вас)) Бережіть і далі  НАШЕ слово, воно таки круто співоче.

 29.06.2013 23:47  Микола Щасливий => Мар Мишка 

Ура!!! Вітаємо Мар-Мишку!!!

 29.06.2013 21:54  Мар Мишка => Оля Стасюк 

Дякую, Оля! Букет шик, один з моїх улюблених кольорів:)

 29.06.2013 17:53  Оля Стасюк 

Вітаю !

 29.06.2013 16:57  Ем Скитаній 

приєднуюся до вітань.

 29.06.2013 12:40  Тетяна Чорновіл => Мар Мишка 

Приєднуюсь до цього мудрого привітання!!!! Нехай у Вас, імениннице, все буде добре!!!! А що, голубці вже всі поїли??????

 29.06.2013 10:10  Деркач Олександр => Мар Мишка 

Класно))) Вітаю!!

 29.06.2013 07:43  Сашко Новік => Мар Мишка 

вітаю з днем народження =)))

 29.06.2013 06:14  © ... => Суворий 

так вже історично склалося, що Мишка отримує вітання напередодні... от не заходить-не заходить, а, коли б і не треба - зайде!)))))  а в силу об"єктивних причин іноді автори не можуть притримати на потім створення вітальної публікації... треба якесь правило, що забороняє редакторам заходити на Портал напередодні свого ДН і вкладає їх пораньше спатки:)))))))))) 

{#}{#}

 28.06.2013 23:01  Мар Мишка => Світлана Рачинська 

Світлана, дякую за вітання:) Мені надзвичайно приємно:) !!{#}

 28.06.2013 22:57  Мар Мишка => © 

:))))) Я вже дякую за неймовірно-величезно-приємне вітання!!!  {#}Тиждень у мене буде дійсно важкенький (перевірено на досвіді), зловлю всіх і завствлю накрутити каструлю голубців для Шапки! Дякую!!!

 28.06.2013 22:48  Світлана Рачинська => Мар Мишка 

{#}{#}{#}Приєднуюсь до усіх вітань, жартів, поздоровлень,тостів.... і......(БОЖЕВІЛЬНЕ ВІТАННЯ!!!!!))))))))))))) Найпозитивніше у світі:)))) Радо розділяю з вами застілля!!! З Днем народження!!!!