29.06.2013 21:38
для всіх
205
    
  2 | 2  
 © Амелія

В мені помирає поет...

В мені помирає поет

Чи художник, чи хімік, 

Чи.. чи то може атлет? 

Чи то пак інженер-науковець 

Чи сантехнік 

Або простий промисловець? 

Чи новий в мені Шиллер 

Чи старий Леон-кілер 

Чи проклятий Верлен 

Чи крутий шоумен 

Чи святий то Павло 

Чи то зрадник Петро 

Все одно. В мені помирає поет.

То кого ж рятувати? 

За що хапати? 

Кого чекати? 

Що віддавати мені?

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.07.2013 15:32  Ем Скитаній => © 

треба із того всього, в першу чергу, витягти людину...ну, а вже потім... - як Бог у душу дмухне...

 01.07.2013 12:36  Володимир Пірнач => © 

Леон не був старим :)
Рятуйте кіллера - треба робити цей світ чистішим.

 01.07.2013 00:05  Марієчка Коваль 

не знаю, чи такий настрій у вас, але вірш мене розсмішив)) Цікаво))

 30.06.2013 23:39  Каранда Галина 

))))))) швидко в реанімацію!) там видно буде, кого рятувати... я б радила поета краще добити, з нього однак зиску ніякого... зрадник виживе сам, святому на тому світі краще... рятуйте шоумена)