14.04.2010 22:26
-
3697
    
  2 | 2  
 © Микола Щасливий

X конкурс «Вірш про квітень». Результати конкурсу «Вірш про березень».

з рубрики / циклу «Конкурс - Місяць року»

Ось, нарешті, прийшла справжня весна з ясним сонечком та теплими вечорами. А разом з весною, прийшли весняні конкурси, сьогодні ми оголосимо результати першого весняного конкурсу „Вірш про березень”. 


Дуже порадували автори в березні, було надіслано чимало творів і кожен заслуговує неабиякої уваги. Усі вірші передають дух весняної пори та любові, а це саме головне. Нажаль, переможець у нас можливий лише один і їм став Ярослав Молінський з твором „Художник”. Давайте побажаємо автору творити надалі щирі і цікаві доробки, котрі безумовно потрапляють в скарбничку сучасної української літератури, і кохання, яке є невід’ємною часточкою весни. 


Також, не забуваємо про інші вірші, які приймали участь у конкурсі, але не взяли перше місце, адже воно єдине. Тому обов’язково прочитайте твори дописувачів, котрим трішки не вистачило до перемоги. А це вірші "Березневий сніг" та "Березень" Тетяни Чорновіл, "Лине музика березня" Юлі Весни. Найщиріші вітання і їм, за їхню творчість. 


Тепер про наступний конкурс „Вірш про квітень” і скажемо про нього коротко – змін в конкурсній основі нема. Тому читаємо умови березневого змагання в попередній публікації „Конкурс „Вірш про березень”, усі умови доречні до конкурсу квітня. Конкурс „Вірш про квітень” триває з 1 по 30 число поточного місяця, тому вже ви можете побачити конкурсні вірші. Нагорода лишається незмінна, це ваучер поповнення рахунку мобільного зв’язку номіналом 50 грн. (будь-який поширений оператор мобільного зв’язку України). Бажаємо усім гарних вражень від участі в змаганні на кращий твір квітня. 


На завершення хочеться додати, що літпортал „Проба Пера” не стоїть на місці. Він в розвитку та підготував новий проект. Він обов’язково багатьом сподобається і відкриється в квітні. Відвідуйте нас, читайте твори сучасників та насолоджуйтесь весною! 


З повагою, адміністрація літературного порталу „Проба Пера”. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.02.2015 16:24  катя => © 

Я хочу вірш про березень

 04.05.2010 13:48  © ... 

Конкурс "Вірш про квітень" завершений. Результати скоро будуть опубліковані. А поки, можна вже друкувати твори до конкурсу "Вірш про травень". Критерії ті ж самі, що були в квітні.